Analize medicale cu valori anormale
buna seara,
am facut analizele de rutinm si am urmatoarele valori 'anormale' : la sange LY 3, 3, cholesterol 245, HDL 72, la urina leucocite +, nitriti prezenti si sediment urinar epitelii plate - frecvente, leucocite - rel.frecvente, isolate si grupate, hematii absente, cristale - frecvent urat. Va rog mult de tor sa-mi spuneti ce inseamna aceste valori. Va multumesc.
am facut analizele de rutinm si am urmatoarele valori 'anormale' : la sange LY 3, 3, cholesterol 245, HDL 72, la urina leucocite +, nitriti prezenti si sediment urinar epitelii plate - frecvente, leucocite - rel.frecvente, isolate si grupate, hematii absente, cristale - frecvent urat. Va rog mult de tor sa-mi spuneti ce inseamna aceste valori. Va multumesc.
1 comentarii
am facut un rmn articulatii sacroiliace nativ: fractura veche cu pseudartroza in 1/3 superioara a coccisului, cu usoara angulatie anterioara a 2/3 inferioare coccigiene si usoare modificari inflamatorii pericoccigiene (edem de parti moi). Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta. multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?