Analize sifilis - sunt sau nu bolnava?
Buna ziua,
In urma analizelor in decembrie mi-a iesit VDRL pozitiv 1/1 ( negativ la 1/2) si TPHA pozitiv la 1/80, mentionez ca sunt insarcinata. Medicul infectionist a zis ca rezultatul e ciudat si poate fi fals pozitiv, dar fiind insarcinata am facut totusi Moldamin 6 injectii timp de 3 saptamani. Mentionez ca sotul este negativ la ambele.
Am repetat acum aalizele si au ieist exact la fel ca inainte de tratament: VDRL pozitiv la 1/1 si TPHA pozitiv la 1/80. Va ro mult sa ma ajutati cu cun raspuns, nu mai inteleg nimic, si vreau sa stiu daca sunt sau nu bolnava, pt ca sunt si insarcinata.
Multumesc!
In urma analizelor in decembrie mi-a iesit VDRL pozitiv 1/1 ( negativ la 1/2) si TPHA pozitiv la 1/80, mentionez ca sunt insarcinata. Medicul infectionist a zis ca rezultatul e ciudat si poate fi fals pozitiv, dar fiind insarcinata am facut totusi Moldamin 6 injectii timp de 3 saptamani. Mentionez ca sotul este negativ la ambele.
Am repetat acum aalizele si au ieist exact la fel ca inainte de tratament: VDRL pozitiv la 1/1 si TPHA pozitiv la 1/80. Va ro mult sa ma ajutati cu cun raspuns, nu mai inteleg nimic, si vreau sa stiu daca sunt sau nu bolnava, pt ca sunt si insarcinata.
Multumesc!
1 comentarii
Din cate am inteles fameile insarcinate produc foarte multi anticorpi si probabil deaceea ti-a iesit pozitiv! Stai linistita daca nu ai leziuni speficice bolii de ex" acel sancru sifilitic(rana adanca si dura pe margini in majoritatea cazurilor apare in zona genitala
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1seamana cu sifilisul dar nu e sifilis..
- 10Am avut candva sifilis.. mai am boala?
- 57sifilis - la cat timp dupa tratarea lui pot avea un copil?
- 2Sifilis
- 3interpretare analize
- 2sifilis pozitiv
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 3SIFILIS!?...nu am avut contact sexual
- 6Sifilis tertiar
- 2vreau sa ma conving daca am sifilis
- 1Sifilis insistent
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 5sexul oral si sifilisul
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 1Simptome sifilis?
- 0poate fi sifilis
- 0Gonoreea cu sifilis
- 2Sifilis
- 5La cate zile de la contact, testarea VDRL/TPHA este concludenta?
- 2Sifilis ?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: