analize viermi intestinali
Buna ziua
Am o fetita de un careia i-am descoprit astazi in pampers oxiuri. Dr. pediatru mi-a recomandat Zentel. As dori sa stiu daca trebuie sa mai fac si alte analize in vederea depistarii viermilor intestinali. Cum se depisteaza giardia ?
Cu respect,
oana
Am o fetita de un careia i-am descoprit astazi in pampers oxiuri. Dr. pediatru mi-a recomandat Zentel. As dori sa stiu daca trebuie sa mai fac si alte analize in vederea depistarii viermilor intestinali. Cum se depisteaza giardia ?
Cu respect,
oana
4 comentarii
Prin analiza scaunului. Examenul se numeste coproparazitologic si depisteaza ouale de paraziti cu ajutorul microscopului.
Va multumesc pentru raspuns, dar as dori cateva informatii mai precise in legatura cu giardia : exista o analiza speciala (antigen giardia) care se face in anumite laboratoare sau in orice laborator obisnuit ?
Cata vreme i s-a administrat Zentel mai este necesar examenul parazitologic in vederea depistarii altor paraziti ?
Cu respect,
oana
Cata vreme i s-a administrat Zentel mai este necesar examenul parazitologic in vederea depistarii altor paraziti ?
Cu respect,
oana
exista acesta analiza care iti poate arata sigur daca este giardia sau nu, se numeste test ELISA antigen giardia.
Se recolteaza din materiile fecale intr-un borcanas pe care-l primesti de la laborator. Rezultatul dureaza intre 10-15 zile si este un pic mai scump dar macar stii ceva cu certitudine.
Nu stiu daca-l fac toate laboratoarele. Eu l-am facut la primul laborator la care am intrebat, deci nu cred sa fie o analiza deosebita.
Sint revoltata ca medicii nu iti spun ca ai si aceasta alternativa, eu am aflat de ea de la altii parinti dupa ce ne-am chinuit cu analize de singe si coproparazitare.
Se recolteaza din materiile fecale intr-un borcanas pe care-l primesti de la laborator. Rezultatul dureaza intre 10-15 zile si este un pic mai scump dar macar stii ceva cu certitudine.
Nu stiu daca-l fac toate laboratoarele. Eu l-am facut la primul laborator la care am intrebat, deci nu cred sa fie o analiza deosebita.
Sint revoltata ca medicii nu iti spun ca ai si aceasta alternativa, eu am aflat de ea de la altii parinti dupa ce ne-am chinuit cu analize de singe si coproparazitare.
testele antigen arata ca parazitul a trecut pe acolo nu ca ar fi si prezent, lasa o urma de toxina dar nu se stie daca mai exista viu in tractul digestiv, deci.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Giardia afecteaza cresterea?
- 10oxiuroza - rog un tratament
- 3fetita mea se tot scarpina la nasuc si la fundulet
- 13disperat !!!
- 14Giardia si helicobacter pylori - Caut un gastroenterolog bun in Bucuresti
- 4problema fizica sau psihica la 6 ani si jum.?
- 5giardia si simptomele ei foarte urate
- 10Viermisori albi in materia fecala !
- 5giardia eliminata in urma tratamentului mai este infectioasa sau nu
- 9giardia intestinalis tratament adulti
- 0fetita mea de 7 luni a stagnat in greutate, cred ca sunt.. oxiuri
- 7rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia
- 1Paraziti intestinli
- 1Urticarie de la oxiuri?
- 2Giardioza cronica
- 2Giardia???
- 1Oxiuri - nu stiu ce sa mananc, ca am inteles ca nu am voie carne sucuri lapte branza dulciuri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: