andractim gel
Imi poatre raspunde si mie cineva in legatura cu faptul ca nu se gaseste andractim gel in romania si de unde as putea face rost de 2 tuburi (eventual si pretul) va rog postati un raspuns.
2 comentarii
0
06-08-2009, ora 20:15
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Andractim gel nu este inca omologat in Romania si nici nu cred ca va fi in urmatorii 5 ani.
Dupa cum bine stii, contine DHT, principalul metabolit al testosteronului, de minim 10 ori mai virilizant decat el, dar fara proprietati anabolice si prezinta un avantaj UNIC - nu se aromatizeaza.
Stiu pt ce doresti sa-l folosesti, dar ai grija, are si reactii adverse serioase: acnee, hipersebulinemie, iritabilitate/agresivitate excesiva, infertilitate, sindrom de oboseala cronica, oboseala vocala etc.
Din cate stiu eu se gaseste numai in Franta, dar sunt sanse destul de mari sa-l gasesti si-n alte tari europene, ca de altfel si-n USA.
Mai multe informatii gasesti accesand acest link:
----------*
Toate cele bune;)
(*modificat de administrator)
Dupa cum bine stii, contine DHT, principalul metabolit al testosteronului, de minim 10 ori mai virilizant decat el, dar fara proprietati anabolice si prezinta un avantaj UNIC - nu se aromatizeaza.
Stiu pt ce doresti sa-l folosesti, dar ai grija, are si reactii adverse serioase: acnee, hipersebulinemie, iritabilitate/agresivitate excesiva, infertilitate, sindrom de oboseala cronica, oboseala vocala etc.
Din cate stiu eu se gaseste numai in Franta, dar sunt sanse destul de mari sa-l gasesti si-n alte tari europene, ca de altfel si-n USA.
Mai multe informatii gasesti accesand acest link:
----------*
Toate cele bune;)
(*modificat de administrator)
Mi-au ramas cateva tuburi cumparate din Belgia. Daca sunt doritori ma puteti gasi la 0727 153 417
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?