anticonceptionale.. din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi

23-09-2009
diannna
Nu este medic/terapeut
diannna
buna ziua!am o nelamurire si va rog sa- mi raspundeti cat mai repede posibil.iau anticonceptionale de aproximativ 2 luni, prima luna a fost ok, dar din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi si am luat-o imediat a doua zi, chestia asta s-a intmplat de 2 ori, zilele astea am observat conform intregului tratament, am ramas cu o pastila in plus, se pare ca a treia oara, uitasem de pastila.este grava situatia cu toate ca n am avut contact sexual??ce e de facut?sa intrerup tratamentul?nu stiu ce sa fac si nu prea am pe cine sa intreb sa ma lamureasca sigur!!va rog sa ma ajutati!multumesc!
3 comentarii
0
23-09-2009, ora 19:42
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E bine ca nu ai avut contact sexual pe ultima folie caci ramaneai rapid gravida.Vei avea dereglari de ciclu. Nu te juca cu pilulele, daca nu ai contacte sexuale regulate nu are rost sa iei contraceptive, mai ales ca le iei si dezordonat, caci te dereglezi hormonal.Foloseste prezervativul.Sau fii mai atenta si ia-le corect, zilnic, aproximativ la aceeasi ora.Intrerupe pilulele, asteapta ciclul si din prima zi de sangerare ia din nou pilule dintr-o folie noua daca te hotarasti sa continui. Numai bine!
0
24-09-2009, ora 13:10
diannna
Nu este medic/terapeut
diannna
multumesc mult!!asa am sa fac!daca incep un nou tratament din prima zi de ciclu, pot sa am contact sexual imediat cu inceperea tratamentului, cu toate ca am intrerupt pilulele in aceasta luna??multumesc mi-ati fost de mare ajutor!astept raspunsul dumneavoastra!
0
24-09-2009, ora 20:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da, vei fi protejata de la prima pilula, dar stii ca nu-i voie contactul pe ciclu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul