Anticonceptionale si a doua zi, voma

Daca trebuia sa iau pastila de anticonceptionale la ora 21, in saptamana a II-a si am luat-o la ora 11.40 a doua zi, dar la 6 ore dupa am vomat, este vreo problema???MS
4 comentarii

Am uitat sa spun ca iau anticonceptionale de 1 an si jumatate

Chiar daca probabilitatea de a fi iesit de sub protectie este extrem de mica (fiindca, pe de o parte, uitarea nu a fost de peste 24 de ore, iar pe de alta parte voma a aparut suficient de tarziu dupa administrare, totusi ar fi intelept ca, timp de 7 zile, sa va considerati insuficient protejata.

Am avut contact sexual neprotejat la 2 zile dupa aceasta intamplare, adica mai luasem inca doua pastile. Ar trebui sa ma ingrijorez in aceasta situatie...Ms

Folosesc anticonceptionale yasemin, dar am uitat sa iau ultimele 2. Nu am avut contact sexual de atunci. Ultimele 2 pastile erau pt ziua de Miercuri si joi.azi e a7a zi de cand nu am luat anticonceptionale. As dori sa stiu cand pot reveni la ele? Cand pot sa iau din nou? in a8a zi?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stari de voma, probleme cu rinichi ?
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 3Marvelon 28 - efecte secundare?
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 11dureri de stomac si usturimi
- 3Influenteaza nurofenul efectul anticonceptionalelor?
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 1vomit verde
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 4va rog sa ma ajutati
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 5Transaminaze marite.
- 3contraceptive RIGEVIDON
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 4Anticonceptionale si sangerari
- 2Novynette
- 2Vomit orice mananc! Ajutor!!
Mai multe informații despre: Voma anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: