Antropofobie

05-09-2018
Dark131
Nu este medic/terapeut
Dark131
Am 19 ani, sufăr de mai bine de 4 ani de antropofobie, fiecare zi e un iad din ce in ce mai greu de suportat, am inceput sa beau de vreo 2 ani frecvent pentru a mă simți cat mai normal posibil, orice fel de comunicare mi se pare insuportabila, până și cea telefonică, e prea mult, nimeni nu ar trebui sa suporte așa ceva..am uitat ce înseamnă să fii fericit, să iubești..
1 comentarii
0
06-09-2018, ora 15:01
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna. Imi pare rau pentru ce traiesti, dar tu ai primit acest diagnostic de la un specialist? Spui ca suferi de fobia asta inca de la 15 ani, daca acum ai 19. Ai vorbit cu un psiholog pana acum? Te cred ca iti e greu sa comunici in general si ca psihoterapia ar fi dureroasa tocmai din acest motiv, insa un psiholog clinician si psihoterapeut cu experienta, te va putea ajuta sa iti rezolvi problema de care vorbesti.
Daca ai primit acel diagnostic de la un psihiatru, sau psiholog, e posibil sa fi primit si un alt diagnostic? Te intreb nu pentru ca ar fi obligatoriu sa mai ai si altceva, ci pentru ca antropofobia, ca orice fobie, este o tulburare anxioasa si care de obicei se insoteste de alte simptome, sau tulburari. Inclusiv aceasta ipoteza ma face sa iti recomand sa apelezi cu incredere la un psiholog clinician, care va face un diferential si care iti va da o trimitere catre psihiatru daca va considera ca in cazul tau, tratamentul medicamentos ar ajuta. Se poate trata aceasta tulburare, ai incredere.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Frică, timiditate sau... fobie socială?
  •