anxietatea si atacul de panica | Forumul Medical ROmedic

anxietatea si atacul de panica

37 comentarii 1 2
0
09-11-2009, ora 19:53
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Dnă Marhila, nu vă mai pot recomanda nimic, pentru că deja luaţi foarte multe medicamente. Vă pot recomanda doar un consult homeopat sau unul de acupunctură. Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!

Dnă Maurica, v-aţi documentat cu privire la terapia cu flori Bach?


Toate cele bune, tuturor! ;)))
0
10-11-2009, ora 00:26
marhila
Nu este medic/terapeut
marhila
multumesc pt sfaturi mr. Nick , acupunctura am mai incercat dar fara prea mari rezultate e posibil ca sistemul nervos sa -mi dea aceste dureri asa mari si toate simtomele astea ciudate daca nu exista nimic organic.Proponalol iau dar fara prea mari rezultate , ;multumesc inca o data pt sfaturi multa sanatate si doamne ajuta.
0
12-11-2009, ora 17:06
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Buna Nick,
Imi pare rau dar am fost atat de ocupata in ultimul timp, incat nu am mai avut timp sa intru pe forum.Sunt bine, am scapat de medicamente, acum iau numai depress A, si ma simt excelent.Stau singura in casa, merg pe strada, m-am mutat si cu locuinta, am avut acest curaj si am schimbat si jobul.Deci totul e ok.pana acum.Nu, nu m-am documentat despre terapia cu flori Bach, pt ca ti-am spus am fost foarte prinsa cu alte probleme, de natura personala si familiara si am uitat intre timp si ca mai am si eu ceva probleme de sanatate.Se pare ca cu cat ma gandesc mai putin la asta, cu atat mai bine.


Ce faci tu?Cum te simti, am vb cu Tania si ea mi-a spus ca nu te-ai simtit bine in ultimul timp.Sper din tot sufletul ca esti pe drumul cel bun spre ameliorare si insanatosire.Te pup dulce, ai grija si de tine, nu numai de noi, ok?
Iti doresc o seara linistita si cat mai relaxanta
Maurica
0
12-11-2009, ora 18:41
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
hi hi hi, maurica !!!! :))
se pare ca si uitarea e buna la ceva !!!!! :D
pooooooooooooooooooooooooooooop pe toti
si in special pe un copil bun, dar neascultator !...
0
14-11-2009, ora 20:57
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Hello!

Dnă Maurica, staţi liniştită, nu-i nimic. Nu aţi făcut contract cu Romedicul în care să fi fost stipulată obligativitatea prezenţei dvs. zilnice, nici atât cu mine...dar din bun simţ v-aţi cerut iertare, ceea ce demonstrează multe.
Mă bucur că aţi SCĂPAT de medicamente. Va trebui ca pe lângă Depress A să luaţi şi câteva esenţe Bach, dar vă rog să-mi spuneţi dacă vă permiteţi. Toate esenţele vor costa maxim 20 de lire sterline şi le veţi putea achiziţiona chiar din UK.
Terapia cu petale de flori Bach este extraordinar de eficientă pentru stabilizarea tabloului emoţional. Această terapie a devenit principala recomandare a mea pentru astfel de probleme (de la anxietate, până la depresie, iritabilitate şi blazare).

Eu mă simt bine, bine şi iar bine. N-am să mai scriu niciodată că mă simt rău, chiar dacă mă voi simţi...şi eu sper să fiu pe drumul către vindecare. Dacă nu sunt, voi fi. Am grijă şi de mine ;)))))))))))))))))))


Dnă Tania, uitarea este o formă de negare a realităţii, iar dacă realitatea este negativă...efectele sunt pozitive!
"si in special pe un copil bun, dar neascultator !..." :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Am râs copios, mulţumesc! Poate sunt bun, poate sunt şi neascultător etc... sunt cum sunt şi sunt pentru că aşa sunt...pupicei mulţi!


Numai bine tuturor! Dumnezeu să vă binecuvânteze... :)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
27-06-2018, ora 17:16
chanel19
Nu este medic/terapeut
chanel19
Bună ziua, Acest mesaj se adresează domnului Mr. Nick.
Doresc să stau de vorbă cu dvs. (Neapărat)!!!
Vă rog.
V-am trimis câteva mesaje.
0
20-10-2018, ora 13:22
Cosomin
Nu este medic/terapeut
Cosomin
Pt cei care sufera de anxietate si depresie..cititi "puterea prezentului" de eckhart tolle..un om care a trecut prin aceleasi stari ca si noi de la o varsta frageda, anxietate, atacuri de panica, obsesii, depresie...si acum e invatator spiritual...il puteti urmari si pe youtube, are f multe video.uri din fare aveti multe de invatat...nu uitati ca anxietatea si depresia nu vin degeaba in viata noastra, e o lupta interioara intre minte si suflet...;)
Adaugă un comentariu / răspuns
37 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul