Anxiolitic pentru anxietate puternică
Bună ziua! Care e cel mai bun anxiolitic cu efect imediat pentru anxietate puternică?
Am marți programare la dentist, unde ma așteaptă o lucrare complicata, cu anestezie, și mi-e frică ca o sa leșin pe scaunul dentistului din cauza anxietății puternice.
Medicul meu curant e în concediu și m-am gândit sa rog un alt medic sa-mi prescrie rețeta. Credeți că sugestiile următoare ar fi ok:alprazolam, nitrazepam(de care am mai luat și în trecut), lorazepam? Va mulțumesc!
Am marți programare la dentist, unde ma așteaptă o lucrare complicata, cu anestezie, și mi-e frică ca o sa leșin pe scaunul dentistului din cauza anxietății puternice.
Medicul meu curant e în concediu și m-am gândit sa rog un alt medic sa-mi prescrie rețeta. Credeți că sugestiile următoare ar fi ok:alprazolam, nitrazepam(de care am mai luat și în trecut), lorazepam? Va mulțumesc!
4 comentarii
Bine. Va mulțumesc mult de sfat, doamna Clara!
Consultă-te și cu medicul, dar ține cont dacă ai mai folosit unul din ele și a avut efect în altă împrejurare, pentru că dacă iei ceva prima dată poți să ai surpriza să aibă și reacții adverse.
Bine, doamna psiholog, așa o să fac. Va mulțumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 7Manipularea unei persoane
- 3Încercarea de a ne găsi iubite nu merită efortul
- 2In cat timp isi face efectul un antidepresiv
- 7Serodeps detalii si informatii
- 8Prozac
- 5Exercitii fizice
- 11Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 55Somn hiperfragmentat
- 16S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?