Aparat dentar
Buna seara,
Sunt interesata sa imi pun aparat dentar, am fost la 3 ortodonti pana acum si fiecare cu pareri diferite. Primul mi-a recomandat aparatul dentar metalic fix cu extractia premolarului din fiecare parte, al doilea ortodont mi-a recomandat operatie de marire maxilar dupa care sa imi pun aparat dentar si al treilea ortodont mi-a recomandat aparatul damont, cu extractia unui molar dintr-o singura parte. Ultimul ortodont la care am fost deoarece al doilea ma bagase in ceata si vroiam sa vad daca este necesara operatia sau nu, acesta din urma mi-a spus ca nu trebuie acea operatie de marire in schim mi-a spus ca nu este recomandat sa mi se extraga cei 2 premolari si ca ma imbatraneste cu 10 ani. Asadar, dupa care ortodont sa merg, excluzandu-l din start pe al doilea?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Sunt interesata sa imi pun aparat dentar, am fost la 3 ortodonti pana acum si fiecare cu pareri diferite. Primul mi-a recomandat aparatul dentar metalic fix cu extractia premolarului din fiecare parte, al doilea ortodont mi-a recomandat operatie de marire maxilar dupa care sa imi pun aparat dentar si al treilea ortodont mi-a recomandat aparatul damont, cu extractia unui molar dintr-o singura parte. Ultimul ortodont la care am fost deoarece al doilea ma bagase in ceata si vroiam sa vad daca este necesara operatia sau nu, acesta din urma mi-a spus ca nu trebuie acea operatie de marire in schim mi-a spus ca nu este recomandat sa mi se extraga cei 2 premolari si ca ma imbatraneste cu 10 ani. Asadar, dupa care ortodont sa merg, excluzandu-l din start pe al doilea?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
1 comentarii
Buna ziua, avand in vedere ca nu stiu nimic despre cazul dumneavoastra, nu am nici poze nici varsta nici radiografii, imi este greu sa spun ce sa alegeti.
Ar fi super util sa mi trimiteti toate investigatiile pe care le aveti si dupa ce le analizez un pic sa pot spune ceva mai concret, eventual si prezentarea dumneavostra fizica la un consult, sa vad cu arata si in cavitatea bucala situatia.
Stiu doar ca este foarte important sa tineti cont ca cu acel medic ortodont veti avea o colaborare de lunga durata luna de luna si este foarte important sa aveti incredere maxima in ceea ce face si in felul in care relationati cu el.
Ar fi super util sa mi trimiteti toate investigatiile pe care le aveti si dupa ce le analizez un pic sa pot spune ceva mai concret, eventual si prezentarea dumneavostra fizica la un consult, sa vad cu arata si in cavitatea bucala situatia.
Stiu doar ca este foarte important sa tineti cont ca cu acel medic ortodont veti avea o colaborare de lunga durata luna de luna si este foarte important sa aveti incredere maxima in ceea ce face si in felul in care relationati cu el.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 3coroane dentare
- 1Informatii despre interventia chirurgicala a maxilarului.
- 1Extractie pentru aparat dentar
- 2Protruzia dintilor superiori se poate trata?
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 3Fibrom mucoasa bucala
- 2Aparat ortodontic
- 5Aparat dentar decontat CAS si extractie molari de minte
- 1Aparat dentar - cat credeti ca ar dura tratamentul? Mai mult de 1 an jumatate?
- 1Aparat ortodontic - se poate pune aparat dentar la8-9zile dupa extractia unei masele?
- 3Aparat dentar fix
- 1E nevoie de aparat dentar ?
- 1Aparat dentar fix din metal
- 1Absces dentar la mai multi dinti
Mai multe informații despre: Aparatele dentare ortodontice Aparatul dentar fix
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: