Aparat dentar fix
Buna seara! Va deranjez cu o intrebare. Fetei mele i s-au montat aparate dentare fixe pe fiecare arcada. Pe ultimii molari de jos i s-a pus un material dur din cauza caruia intre dintii de sus si dintii de sus este o distanta de un centimetru. Nu poate tine gura inchisa. S-a dus de doua ori la d-na ortodont dar sub nicio forma nu a vrut sa faca ceva sa micsoreze distanta dintre dintii de sus si dintii de jos, a zis ca asa se pune desi unei domnisoare careia i-a pus aparat inaintea fetei mele nu i-a pus acele distantiere din compozit.
3 comentarii
Voiam sa intreb daca este normal? La nicio persoana cu aparat dentar nu am vazur asa ceva
Buna dimineata,
In ortodontie fiecare caz se trateaza diferit in functie de anomalia dento-alveolara.
Acel material compozit are rolul de a inalta ocluzia, de aceea medicul ortodont l-a pus. In decursul tratamentului vor fi multe etape care vor creea disconfort, dar altfel nu se pot obtine rezultatele dorite.
In ortodontie fiecare caz se trateaza diferit in functie de anomalia dento-alveolara.
Acel material compozit are rolul de a inalta ocluzia, de aceea medicul ortodont l-a pus. In decursul tratamentului vor fi multe etape care vor creea disconfort, dar altfel nu se pot obtine rezultatele dorite.
Va multumesc pentru raspuns! Fiind destul de mare distanta dintre dintii de sus fata de cei de jos ea nu poate mesteca deloc. Nu cred ca v-a putea manca doar supa si sa bea sucuri 2 ani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 1Aparat dentar
- 2Protruzia dintilor superiori se poate trata?
- 2Gutiere de contentie
- 3Fibrom mucoasa bucala
- 0Aparat dentar - asimetrie dupa extractie
- 2Aparat dentar daca nu am toti dintii/ extractii si implant intr-o sedinta
- 5Disjunctor palatinal
- 1Rezultat după purtare aparat dentar fix
- 2Muscatura adanca
- 1Nu imi permit sa termin tratamentul!
- 6Disjunctor activare
- 1Problema in tratamentul final ortodontie
- 2Aparat dentar și implanturi
- 1Elastice intermaxilare cum se pun corect?
- 3Parodontoza si aparat ortodontic
- 1Trebuie schimbate obturatiile după îndepărtarea aparatului ortodontic?
- 1Indepartare aparat
Mai multe informații despre: Tratamentul ortodontic Aparatul dentar fix
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: