Aparat dentar pe dinti plombati

Buna ziua, cand eram mic am suferit o cădere de calciu si am avut majoritatea dinților cariati, deci acum aproape toti dintii mei sunt plombati si in partea de jos am o lucrare din 3 coronite unite. Recent am aflat ca sufar de malocuzie clasa a 2, credeti ca imi pot pune aparat dentar ca sa pot rezolva această problema
1 comentarii

Buna seara, se poate pune un aparat ortodontic. In primul rând trebuie sa veniți la un control la medicul ortodont și in urma consultației vi se da de făcut un dosar orto iar in urma acestuia se face un plan de tratament complet.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3aparatul dentar mi-ar putea da o forma dintiilor?
- 2Aparat dentar invizibil
- 5aparat dentar fix la varsta de 10 ani ?
- 22extractie premolari superiori pt aparat dentar
- 4Aparat dentar mobil sau extractie premolari permanenti
- 0Aparatul dentar ceramic sau Speed?
- 4Posibil cost nejustificat aparat superior
- 5Problema (ce se poate face? aparat dentar?)
- 2Aparat dentar-
- 1Refolosirea aparatului
- 3Aparat dentar mobil
- 1Aparat ortodontic - se poate pune aparat dentar la8-9zile dupa extractia unei masele?
- 1Aparat dentar mobil adult
Mai multe informații despre: Aparatul dentar fix aparatul dentar aparat dentar