Aparitie 'gaura' pe pulpa piciorului

05-02-2014
bobocana2010
Nu este medic/terapeut
bobocana2010
Din senin fara sa fac efort a aparut aceasta ' gaura' pe picior, pur si simplu parca s a dizolvat muschiul, are cam 4 cm in diametru, nu prezint dureri, vanatai sau alte forme de disconfort. ce poate fi????????
4 comentarii
0
06-02-2014, ora 03:24
Dr. Petre Muresan
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Date suplimentare necesare. Pentru un raspuns bun va rog sa-mi spuneti : ce varsta aveti? ce greutate ? Cu ce va ocupati? Ce boli mai aveti ?( daca exista asa ceva). Suferiti cumva cu venele sau arterele ? Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
06-02-2014, ora 14:52
bobocana2010
Nu este medic/terapeut
bobocana2010
Buna ziua, am 26 de ani 52 kg, 165 cm, profesie casier, deci sunt sedentara, si nu am facut efort suplimentar inainte de aparitia "problemei". Mama are varice in stadiu destul de avansat, eu nu am ( stiu ca exista risc genetic)..alte boli nu am...
va multumesc pentru interes, astept un diagnostic, sau cat se poate.o zi buna!
0
07-02-2014, ora 02:40
Dr. Petre Muresan
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Investigatii. Poate fi o problema de natura circulatorie. Sunt necesare investigatii. Va recomand sa incepeti prin a face un doppler de artere si vene membrele inferioare. Dupa aceea se va vedea ce e de facut in continuare. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
08-02-2014, ora 09:53
Dr. Manuel Nastai
Ortopedie si traumatologie, Stuttgart
Dr. Manuel Nastai
@bobocana2010:
Pentru a va putea directiona spre un medic cu competenta necesara de a rezolva aceasta problema este necesar sa oferiti mai multe detalii: de cand a aparut acest ulcer? ati suferit in acel loc un traumatism (v-ati lovit)? creste? cu ce viteza? ce alte boli mai aveti?luati ceva medicamente? v-ati prezentat pana acum la medic? ce investigatii s-au facut? ce tratament ati urmat? puteti face o poza sa ne-o aratati?
Adaugă un comentariu / răspuns