arsura grad 2, 3

02-02-2010
asnico2005
Nu este medic/terapeut
asnico2005
m-am ars acum 4 zile cu ulei si am o besica de 5 cm pe laba laterala a piciorului si inca nu s-a retras.Va rog sa-mi da-ti un sfat dca sa o sparg sa se vindece mai repede sau nu ca nu pot sa ma incalt Va multumesc anticipat.Ma spal cu rivanol si pun o crema cicatrizanta facuta de cineva cu tot felul miere etc cu care si oprietena s-a vindecat f repede.
1 comentarii
0
02-02-2010, ora 12:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca inca te mai ustura arsura poti lua un remedeiu homeopat "Cantharis CH12" de la o farmacie homeopata. Sugi cate o granula de 2-3 ori pe zi sub limba.
Daca nu mai ustura poti lua remediul homeopat "Calendula CH9" suge 3 ori pe zi cat o granula pana trece. Un tub costa numai 6 lei

Si ceaiul sau tincura diluat de galbenele (Calendula = galbenea) ajuta la vindecare.

O alta metoda la arsuri:
"Iar cine s-a ars la corp să fiarbă bine seminţele de in în apă, să înmoaie o cârpă de in în această apă şi să o pună pe locul unde s-a ars şi asta va scoate arsura afară din corp."

Data viitoare cand te arzi nu combati cu apa sau iaurt ci cu otet diluat cu apa pus des pe arsura. Focul din otet inlatura focul de la arsura si vindeca mai rapid aceste arsuri. Adica cui pe cui se scoate.
Adaugă un comentariu / răspuns