arterita temporala horton

10-03-2012
mihaelajuganaru
Nu este medic/terapeut
mihaelajuganaru
Ma numesc Mihaela Juganaru si sunt din Cta. Desi am 33 ani, am fost diagnosticata cu arterita temporala horton de catre medicii de la un spital din Cta, am mers si la spitalul Colentina din Bucuresti si am fost diagnosticata cu Cefalee de tensiune, m am re intorsc in Cta la alt spital unde acum sunt sub observatie la diagnosticul arterita temporala si mi sa recoltat lichid din tampla stanga. Durerea sa localizat la tample din 04.01.2012. am facut tratament cu prednison, NU a dat nici un randament, am luat imovane, am luat si iau in continuare Advil 200mg/3/zi, nici o schimbare, acum astept rezultatul biopsiei. Intrebare, ce crede ti dumneavoastra ca ar putea fi ?
Nu mai suport durerile aste cumplite de tample..
2 comentarii
0
19-03-2012, ora 18:52
mihaelajuganaru
Nu este medic/terapeut
mihaelajuganaru
Ma numesc Mihaela Juganaru si sunt din Cta. Desi am 33 ani, am fost diagnosticata cu arterita temporala horton de catre medicii de la un spital din Cta, am mers si la spitalul Colentina din Bucuresti si am fost diagnosticata cu Cefalee de tensiune, m am re intorsc in Cta la alt spital unde acum sunt sub observatie la diagnosticul arterita temporala si mi sa recoltat lichid din tampla stanga. Durerea sa localizat la tample din 04.01.2012. am facut tratament cu prednison, NU a dat nici un randament, am luat imovane, am luat si iau in continuare Advil 200mg/3/zi, nici o schimbare, acum astept rezultatul biopsiei. Intrebare, ce crede ti dumneavoastra ca ar putea fi ?
Nu mai suport durerile aste cumplite de tample..
0
19-12-2012, ora 01:36
gabooza
Nu este medic/terapeut
gabooza
Buna Mihaela. Sunt Gabriel (39) din Sibiu am aceeasi problema ca si tine. Am inceput tratamentul in aceasta toamna cu 3 injectii cu un antiinflamator, la intreval de o saptamana, la nivelul tamplei drepte, apoi medicul mi-a recomandat tratamentul cu Prednison 8 pastile zilnic, dimineata, ele urmand sa scada gradual cu o jumatate de pastila satamanal pana la nivelul de 2-3 bucati in functie de evolutia bolii si Omeran 20( pentru protectia stomacului). Nici in cazul meu nu se vad rezultate prea spectaculoase acum la inceput de aceea sunt interesat care a fost evolutia bolii in cazul tau. Multumesc! gabooza
Adaugă un comentariu / răspuns