Intrebari fisura tibie
Buna ziua! Am avut un traumatism cu cadere de la mica inaltime acum cativa ani si am avut cotul stang operat fractură sii ma dureau picioarele destul de mult insa fara fracturi la picioare. De curând am observat o mică fisura in tibia stângă de cam 2.5 cm fara dureri.
Este posibil ca medicii de la spital sa nu fi observat osul de la tibie, adica acea fisura? Daca nu ma doare tibia stanga mai are rost sa merg la un doctor? Stand asa fara simptome se poate agrava acea fisura, de exemplu la un alt mic traumatism se poate fractura osul? Multumesc.
Este posibil ca medicii de la spital sa nu fi observat osul de la tibie, adica acea fisura? Daca nu ma doare tibia stanga mai are rost sa merg la un doctor? Stand asa fara simptome se poate agrava acea fisura, de exemplu la un alt mic traumatism se poate fractura osul? Multumesc.
1 comentarii
Buna seara
In medicina nu exista notiunea de "fisura"
Poate fi vorba despre o fractura "fara deplasare".
Intr-adevar, se poate transforma intr-o fractura "cu deplasare" (prin sprijin pe piciorl afectat), care necesita o alta abordare terapeutica.
Da, este posibil ca fractura aceasta sa nu fi fost observata initial.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
In medicina nu exista notiunea de "fisura"
Poate fi vorba despre o fractura "fara deplasare".
Intr-adevar, se poate transforma intr-o fractura "cu deplasare" (prin sprijin pe piciorl afectat), care necesita o alta abordare terapeutica.
Da, este posibil ca fractura aceasta sa nu fi fost observata initial.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8fractura tibie
- 6Fractura platou tibial
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 38Fractura tibie si peroneu
- 16perioada de recuperare dupa fractura de tibie
- 6am jucat fotbal in sala dupa care m-am ales cu 'fractura a diafizei tibiei cu fractura fibulei&
- 3Fractura platou tibial grad V
- 3Probleme cu glezna de 2 ani de la fractura
- 9fractura la nivelul platoului tibial
- 4Fractura de tibie picior drept cu deplasare
- 2Tibie, peroneu fracturat - Tija metalica
- 2Fractura deschisă de tibie si fibulă
- 1Tibie fisurata
- 0Problema fractura tibie dupa operatie.
- 2Fractura tibie si peroneu la 1/3 cu usoara deplasare - cand pot calca pe picior?
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
- 2Fractura tibie dupa operatie
- 0Întârziere consolidare fractura
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura tibiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: