artrita reumatoida
Medicul reumatolog m-a diagnosticat cu: artrita reumatoida, am dureri mari in articulatii, ma simt ingrozitor. Am urmat toate tratamentele posibile recomandate, dar starea mea de sanatate lasa mult de dorit, practic am dureri mari in articulatii.
Recent am aflat despre medicamentul Wobenzym, ca ar fi eficient in durerile de articulatii. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa folosesc acest medicament in cazul meu? Eu am citit, ca Wobenzym este fabricat in Germania, medicamentul poate fi gasit pe piata noastra farmaceutica?
Multumesc mult.
Recent am aflat despre medicamentul Wobenzym, ca ar fi eficient in durerile de articulatii. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa folosesc acest medicament in cazul meu? Eu am citit, ca Wobenzym este fabricat in Germania, medicamentul poate fi gasit pe piata noastra farmaceutica?
Multumesc mult.
1 comentarii
Buna ziua!
Poliartrita reumatoida presupune un tratament de fond, gestionat de catre reumatolog.
Daca doriti sa ingerati suplimente alimentare de genul celor enuntate, sunteti liber s-o faceti, insa nu trebuie sa neglijati importanta capitala a tratamentului de fond.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Poliartrita reumatoida presupune un tratament de fond, gestionat de catre reumatolog.
Daca doriti sa ingerati suplimente alimentare de genul celor enuntate, sunteti liber s-o faceti, insa nu trebuie sa neglijati importanta capitala a tratamentului de fond.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70