Arzatoare grasimi

19-02-2012
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna seara.Am si eu o intrebare.Sunt interesata sa cumpar arzatoare de grasimi ca sa ma ajute sa slabesc. In paralel merg si la sala ( aerobic, pilates, tae bo ) si tin si o dieta pot sa zic asa in sensul ca mananc sanatos si am 3 mese principale si 2 gustari pe zi.Vreau sa stiu daca arzatoarele afecteaza stomacul in vreun fel? Eu am si ceva probleme la el si as vrea sa stiu daca exista contraindicatii in acest sens?Multumesc
10 comentarii
0
23-02-2012, ora 08:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Bestiutza23, scumpo, 90% din 'arzătoarele de grăsime' produc dureri de stomac (gastralgii) prin sensibilizarea mucoasei gastrice, iar 10% dintre ele produc hiperaciditate gastrică.
50% din arzătoarele de grăsime care se administrează pe cale orală, pe gură, au ca şi contraindicaţie principală afectarea stomacului în orice grad şi tip (mai exact, persoanele care suferă de orice boală de stomac, de la o simplă gastrită până la un ulcer gastric şi/sau un cancer gastric, nu trebuie să îşi administreze 50% din arzătoarele de grăsime, adică jumătate din peparatele mai mult sau mai puţin naturiste care conţin ingrediente contraindicate), iar 50% au ca şi indicaţie principală administrarea cu precauţie în cazul suferirii de vreo boală stomacală, deci...
În situaţia în care te afli tu, ai putea să foloseşti protocolul de slăbire Slimex, de la Organika, alternat cu sportul pe care deja îl faci şi cu consumul de minim 1, 5 l de apă/zi, eventual chiar 2 litri.
----------* Încearcă să consulţi un medic nutriţionist, ca în urma consultului să ţi se conceapă o dietă care să te ajute să slăbeşti doar...mâncând! :-)
Dumnezeu să te binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick

(*modificat de administrator)
0
02-03-2012, ora 00:51
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Nick iti multumesc din inima pentru raspunsul tau.Esti ingerul meu...Numai bine ! :*
0
02-03-2012, ora 00:53
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Nick intrebare: stii un medic homeopat bun in Cluj? Multumesc
0
03-03-2012, ora 17:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Bestiutza23, eu sunt doar unul dintre prietenii tăi, nu îngerul tău ♥♥♥ :-)
Sugestie: Mergi la dna dr. de mai jos!
Dr. Petcu Roxana (Cabinet Medical Privat "Pia Mater")
Str. Mircea Eliade nr. 2, cod 400364, Cluj-Napoca;
Telefon: 0745-515.959 / 0728-254.986;
Program: Luni:17.00 - 20.00; Miercuri, Joi, Vineri: 17.00 - 20.00 (orar valabil cu programare prealabilă);
Programările la consultaţie se fac exclusiv prin telefon, înainte cu cel puţin 2 zile lucrătoare!
_

Pup şi îmbrăţişez,
Mr. Nick
0
10-03-2012, ora 00:15
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Multumesc Nick de sugestie.Eu pe dansa am gasit-o pe net inainte sa o gasesc pe doamna Simona Nitu la care am fost acum mai bine de 2 saptamani.Ideea e asa, am gasit despre Simona Nitu niste pareri pe internet, am vazut ca are si o gramada de studii si am zis sa incerc la dansa.Nu mi-a placut ca in primul rand consultatia a durat 30 de minute, timp in care dansa a mai si vorbit de 2 ori la telefon, deci practic consultatia a fost de mai putin de 30 de minute.Mai era o asistenta cu dansa care o ajuta.Ce nu mi s-a parut ok iarasi a fost faptul ca mi se pareau tare nedumerite cu ce remediu sa imi dea, si pana la urma mi-au scris pe reteta PHOSPHORUS CH 200 3 granule dimineata si 3 seara timp de 14 zile + Smochin 40 de picaturi dimineata si 40 seara timp de 2 luni.Buuuun.Mai departe...dupa vreo 8 zile nu simteam nici o schimbare, eu aveam in continuare aceleasi simptome care ma trezesc noaptea din somn pe la 5-6, gen cum ti-am mai explicat bolboroseli din gat si senzatia de foame.Asadar, am scris pe forum lui Scarface ce si cum am facut.Nu mica mi-a fost mirarea cand mi-ai spus sa incetez sa mai iau remediul pentru ca ar trebui sa ajunga o singura doza...hai.2-3...dar nu zilnic si ca nu e bine sa bombardezi organismul cu potente inalte avand in vedere ca nici nu esti sigur de remediu.M-am speriat iti dai seama, mai ales ca eu am platit consultatia 100 ron si sincer cam este in momentul asta din viata mea un efort financiar.In ciuda a ce a zis el, am terminat tratamentul si nici acum nu mi-e bine.Adica simt ca m-a rascolit putin, pentru ca acum simt o jena la stomac si ziua si bolboroseala aia o aveam numai spre dimineata..

De asta vreau sa te intreb despre doamna doctor pe care mi-ai recomandat-o, stii mai multe despre dansa? Ai auzit cazuri concrete rezolvate de dansa? Sincer nu m-as mai duce asa sad au bani fara nici un rost.Te rog sa nu te superi pe mine.
Acum nici nu stiu ce sa fac, am terminat taratmentul cu Phosphorus si doamna doctor Nitu mi-a zis cand termin sa ma duc la control sa ii zic ca sunt bine, alti 70 ron dati.Nu stiu sa ma duc sa nu ma duc, sa vedem poate data asta ma nimereste? Tu ce parere ai?

Am auzit despre un caz tot cu HP si dureri de stomac rezolvat de un medic din Bistrita Nasaud, are un nume tare frumos domnul doctor RAI PETRU ... m-ar tenta sa fac niste eforturi sa ma duc la el, am crezut totusi ca si aici in Cluj as putea sa gasesc un medic homeopat care sa ma vindece.
Pana una alta mi-am cumparat Passiflora, am inteles ca e buna pentru stress, desi nu ma consider o persoana stresata, intr-o oarecare masura poate ca sunt si asta imi afecteaza stomacul.

Astept cand ai timp si pentru mine sa ma lamuresti in problema asta.

Multa sanatate iti doresc si tot binele din lume.
0
10-03-2012, ora 00:20
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Nick SULFORAPHANE 400MCG asta parca te-a facut bine, nu? Din pacate nu stiu ce valori am eu la HP, si din cate stiu din sange analiza nu-ti da cu valori, parca la antigen e doar cu valori, la sange din cate imi amintesc parca e pozitiv sau negativ.Tu cum ai luat, cate? Te-ai facut bine dupa el? :P Multumesc
0
12-03-2012, ora 01:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Bestiutza23, o să îţi răspund relativ scurt, dar la obiect.
Nu, nu ştiu mai multe decât tine despre dna dr. homeopat pe care ţi-am recomandat-o, adică aproape nimic; ţi-am recomandat-o doar pentru faptul că am avut feeling-ul că te poate ajuta ;) Şi-l am în continuare, să ştii, dar... NU mă supăr pe tine, nu am de ce, şi chiar dacă aş avea tot nu m-aş supăra. Eu mă supăr numai când vreau, şi cum nu vreau niciodată, nu mă supăr (singura persoană pe care m-am supărat vreodată, cu adevărat, a fost persoana mea!).
Îmi pare rău că te-a dezamăgit dna dr. Nitu. Îţi recomand să nu te mai duci la dânsa, de vreme ce ţi-a supradozat la nivel de administrare Phosphorus-ul. Mai degrabă du-te la dnul dr. Rai ;) Eventual, dacă chiar vrei să fii sigură că nu "arunci banii pe geam", fă un efort şi mergi la dnul dr. homeopat Gheorghe Jurj, din Timişoara. Ce spui? :-)
Passiflora este bună pentru stres. NU te-oi fi considerând tu o persoană stresată, dar asta nu înseamnă că nu eşti. Eşti stresată, dar, poate, nu eşti atât de intens, cât să simţi expresiile grave ale stresului cronic asupra ta. Toţi suntem stresaţi, într-o lume în care poluarea fonică, electromagnetică, vizuală, luminoasă, alimentară, atmosferică ş.a.m.d. defilează din plin "pe podiumului planetei Pământ". O să te ajute passiflora, pentru că, într-o oarecare măsură, stimulând şi dezvoltarea psihică a emoţiilor echilibrate şi pozitive, printre altele, îţi va susţine comportamentul sanogen pe mai multe planuri.
Da, eu mi-am tratat helicobacterioza cu ajutorul sulforaphane-ului (am luat o capsulă cu 30 de minute înainte de cele 3 mese principale ale zilei, timp de 3 luni de zile, în regim zilnic).
NU, scumpo, este exact invers de cum ai spus tu. Rezultatul antigenului din materiile fecale este fără valori (de genul pozitiv sau negativ), pe când rezultatul testului serologic (cel sangvin) Helicobacter pylori Anticorpi IgG este cu valori (pozitive sau negative în funcţie de valoarea de referinţă de 0.9 U/mL).
Mulţumesc mult pentru urări.
Multă sănătate!
Numai bine,
Mr. Nick
0
12-03-2012, ora 23:09
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Nick.Iti multumesc din inima pentru raspunsul tau.M-am hotarat si am sa imi fac o programare la domnul Gheorghe Jurj pe luna viitoare cred sau in cel mai rau caz pe luna mai.Am cautat date despre el si pareri si pare un doctor bun.Doamne da sa ma ajute si pe mine ! :D

Uite am cautat azi pe internet despre Sulforaphane si am gasit aici la Cluj o firma care vinde produse de la Souce Naturals SUA.Sunt cei care au acea schema de tratament cu : 1. Broccoli Sprouts (2.000 mcg Sulforaphane) 2. Colostrum 3. Mastic Gum Extract. Momentan, pana ajung la dl.Jurj vreau sa iau doar Sulforaphane 2.000 mcg.Cel care il luai tu avea 400 mcg.Am citit prospectul si la el si am vazut ca se recomanda 1 tableta pe zi, si tu luai 3, dar dupa cum se poate vedea nu a fost problema pentru ca te-a vindecat si cu ajutorul lui Dumnezeu ai scos-o la capat.Cel care vreau eu sa mi-l iau are 2000 mcg, e mai tare si trebuie luat numai seara dupa masa la vreo 2 ore.

Iti multumesc din suflet pentru tot, nici nu iti dai seama cat de mult inseamna pentru mine faptul ca ma sfatuiesti si ma indrumi !

Dumnezeu sa iti dea sanatate si viata lunga !
0
14-03-2012, ora 01:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Bestiutza23, scumpete, dnul dr. homeopat Jurj este unul dintre cei mai buni medici din România; nu pe degeaba a fost promovat ca fiind preşedintele asociaţiei române de homeopatie clinică ;) Un medic homeopat la fel de bun ca dânsul sau mai bun este dnul dr. Vieru Mihai, din Iaşi, eventual dna dr. Doina Pavlovschi, din Buzău, chiar dna dr. Sorina Soescu, din Constanţa.
În altă ordine de idei, sulforaphane-ul poate fi administrat într-o concentraţie de până la 3000 mcg/zi (3 mg), chiar mai mult, fără a întâmpina vreo problemă, să ştii ;) Poţi să iei Broccoli Sprouts-ul de la Source Naturals, fără frică!
Mulţumesc mult pentru urări. Şi eu îţi doresc multă, multă, multă sănătate şi toate cele bune!
Cu multă şi deosebită plăcere te-am sfătuit :-)
Te iubesc,
Mr. Nick
0
15-06-2012, ora 00:08
anabelle_5
Nu este medic/terapeut
anabelle_5
Buna dragilor,

Sper ca sunteti bine sanatosi.
Pana nu demult nu am laut in considerare homeopatia pentru ca nici nu aveam vreo problema de care sa ma plang. Stiti un medic homeopat cu adevarat bun in Bucuresti?

Multumesc. Multa sanatate si viata lunga cu bucurii sa aveti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •