As dori medicamente antistres sunt recomandate ?

06-03-2019
Larrisa
Nu este medic/terapeut
Larrisa
Buna, as dori va rog mult sa va ajutați cu un sfat, la o problema cât de mică eu ma stresez foarte mult ma consum și nu ma pot concentra pe nimic nu am liniște, as dori sa iau ceva pastile naturale ceai... sa pot fi mai indiferenta ! Sunt și însărcinată dar problema asta o am de când ma știu, am 3 copii! Am Probleme cu fierea și la cea mai mică supărare ma simt rău, probabil și din cauza ca ma consum pentru orice m’am stricat și sănătatea, as dori sa știu dacă sunt bune pastilele antistres- Alevia? M-aș ajuta?
Specific ca duc o viața de familie liniștita, dar problema e ca eu ma stresez cu cele de pe exterior, familia nu ma poate ajuta. Cred am nevoie de pastile sa fiu indiferent altfel nu ma pot controla.
4 comentarii
0
06-03-2019, ora 14:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca sunteti insarcinata, orice pastila pe care o luati o discutati cu medicul.
0
06-03-2019, ora 15:31
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercați mai bine să mergeți la un psihoterapeut să vă ajute să gestionați stresul. Orice pastilă ați lua nu face bine copilului.
0
06-03-2019, ora 17:30
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Magneziu cu B6 cred ca puteti lua.Sunt vitamine doar.Dar puteti sa intrebati un medic de familie cel mai bine.Stiu ca magneziul cu vitamina B6 relaxeaza, calmeaza, ajuta stresul si reduce anxietatea.Sanatate multa!
0
07-03-2019, ora 11:14
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Mai jos e un scurt fragment dintr-o carte lansata de curand. Nu e o carte despre depresie ci una despre psihosexologie si relatiile de cuplu insa trateaza si depresia perinatala

“Din pacate doar 17% dintre femei solicita sprijinul unui specialist pentru lupta cu monstrul depresiei perinatale. Recent, cercetătorii au arătat că mamele care prezintă simptome de depresie par inițial să-și minimalizeze propria reacție emoțională depresivă, iar ignorarea cu bună știință a simptomelor depresiei postnatale duce la creșterea suferinței și apoi la o exagerare a răspunsurilor emoționale.

În primele luni de viață, copiii sunt adesea necooperanți, impredictibili și solicită un nivel deosebit al atenției celor din jur. Când la aceste solicitări se adaugă și impactul crescând al simptomelor depresiei, nu este de mirare că mamele reacționează inițial cu o reducere a gradului lor de reacție la nevoile bebelușului. Însă această reactivitate scăzută a mamei este limitată la situațiile în care reacțiile celui mic nu depășesc un anumit „prag al neplăcerii”, care, odată depășit, declanșează o hiperreacție negativă”

Cu alte cuvinte dorinta ta de a fi indiferenta nu e o idee prea buna Larrisa. E in schimb o idee buna sa discuti cu un psihoterapeut despre obstacolele tale.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul