As dori un sfat

02-11-2014
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
buna seara tuturor...numele meu este Adi, si as avea nevoie de sfatul unor oameni care practica fitness-ul si mai ales care tin o dieta...
De ceva timp am venit in tara si vreau sa ma apuc de sala(desi mi-e cam teama de privirile celor care sunt mai bine "facuti" ca sa zic asa)un lucru il stiu sigur ca trebuie sa tin o dieta foarte stricta ca sa slabesc(si tocmai asta e ca nu stiu ce sa mananc, acum lucrez in schimburi si chiar nu stiu ce as putea manca ca sa slabesc si apoi sa ma apuc de sala)
As aprecia mult sfatul cuiva care a facut sau face lucrul asta si ma poate ajuta si pe mine!!!o seara frumoasa va doresc!!!si multumesc pentru atentie!
1 comentarii
0
28-12-2014, ora 10:55
Kinetoterapeut Florescu Emil
Identitate neconfirmată
Kinetoterapeut Florescu Emil
Aceasta problema deseori este abordata gresit. Identificarea unei diete sau al unui program de antrenament avand un caracter general valabil este aproape imposibil.
Atat dieta, cat si natura exercitiilor fizice trebuie sa tina cont de anumite partiucularitati.
Se va tine cont de varsta, greutate, de tipul somatic, de natura activitatilor fizice practicate zilnic, precum si de existenta unor afectiuni care ar putea constitui un impediment in a practica fitness-ul.
Consumul de apa si calitatea somnului, de asemenea sunt foarte importante.

Cu stima,
Kinetoterapeut Emil Florescu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.