Atac de panica

14-03-2023
Bellu123
Nu este medic/terapeut
Bellu123
Buna ziua vin cu o problema de acum 8 ani am avut un accident de mașina din caza accidentului a murit o persoana de atunci nu am mai fost om am ajuns la Pshiatru am făcut tratament cu ciorăpel și alprazolam timp de. 7 ani acum am fost la doctor mi-a schimbat tratamentul cu Serlift 50mg Distonoplant forte și alprazolam de 0’25 ce vreau aa va spun am început tratamentul acesta după 3 zile mi-a fos foarte rău ma luat cu inima stări greață, stări de leșin tremur tot corpul după 5 zile am oprit tratamentul doctora numi mai Răspunde problema e ca sunt plecat la munca in Germania și nu știu ce sa fac pentru ca mie foarte rău ma liniștesc doar când iau alprazolam cineva cu niște sfaturi va rog sau schema tratament va mulțumea!!
2 comentarii
0
14-03-2023, ora 15:44
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Pentru unele persoane e greu de instaurat Serliftul. Pot dura 4-5 saptamani efectele acelea secundare dar apoi se retrag. De aceea se ia Alprazolamul, pentru a atenua efectele secundare.
Daca credeti ca nu suportati o luna cu aceste efecte Serliftul, rugati un medic sa va dea tratamentul initial cu care v-ati simtit bine.
E importanta si psihoterapia in cazuri ca ale dv. Se poate face online cu psiholog roman.
Multa sanatate si numai bine va doresc!
0
14-03-2023, ora 16:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună ziua,

In aceste situații este nevoie de psihoterapie, nu doar de tratament psihiatric
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: