atac de panica
Buna seara, nu pot sa stau linistita pana nu scriu aici. Acum cateva ore mancam o budinca, si in acest timp ii explicam ceva mamei, la un moment dat am simtit cum putina budinca imi aluneca pe gat fara sa vreau, dar nu am tusit, ci a aparut un atac de panica, in care am simtit ca lesin, am inceput sa tremur, nu mai puteam respira bine, si m-am speriat ft tare. ÃŽntre timp mi-am revenit, respir bine, dar inca ma gandesc daca acea putin budinca a ajuns in plamani, sau ce s-a intmplat de fapt... nu am tusit, nu am simtit ca ma sufoc, sau ceva de genu. va rog sa-mi raspundeti ce credeti, chiar sunt speriata. acum ma simt bine, inafara faptului ca inca sunt speriata.
1 comentarii
Nu s-a intamplat nimic extraordinar, linistiti-va! Este imposibil sa ajunga mancare sau altceva in plamani...Se mai intampla ca ceva sa o i-a "pe alaturi" dar de aceea apare tusea, care rectifica situatia, eliminand ceea ce nu trebuie, de unde nu trebuie sa ajunga...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25un psiholog bun in Bucuresti!?
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 8atacuri de panica si tratamentul medicamentos
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 16Anxietate sau boala a inimii?
- 5Rispen 1mg
- 10Relatii intime cu partenera
- 5Extrasistole si scrisoare medicala :-s
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 4copil -anxios
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 15cipralex-cine poate sa imi spuna cum actioneaza?
- 15Derealizare Depersonalizare ?! Ajutor..
- 5Ajutati-ma ! atacurile de panica sau anxietate
- 12Tratament cu cipralex
- 3ameteli , intepaturi
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 7Criză de panica?
- 3Disconfort în zona inimi
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: