atac de panica
Buna seara, nu pot sa stau linistita pana nu scriu aici. Acum cateva ore mancam o budinca, si in acest timp ii explicam ceva mamei, la un moment dat am simtit cum putina budinca imi aluneca pe gat fara sa vreau, dar nu am tusit, ci a aparut un atac de panica, in care am simtit ca lesin, am inceput sa tremur, nu mai puteam respira bine, si m-am speriat ft tare. ÃŽntre timp mi-am revenit, respir bine, dar inca ma gandesc daca acea putin budinca a ajuns in plamani, sau ce s-a intmplat de fapt... nu am tusit, nu am simtit ca ma sufoc, sau ceva de genu. va rog sa-mi raspundeti ce credeti, chiar sunt speriata. acum ma simt bine, inafara faptului ca inca sunt speriata.
1 comentarii
Nu s-a intamplat nimic extraordinar, linistiti-va! Este imposibil sa ajunga mancare sau altceva in plamani...Se mai intampla ca ceva sa o i-a "pe alaturi" dar de aceea apare tusea, care rectifica situatia, eliminand ceea ce nu trebuie, de unde nu trebuie sa ajunga...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9mi-e frica...:((( panica, anxietate
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 12Sa fie anxietate???
- 21anxietate sau depresie?
- 9anxietate? La inceput am crezut ca sunt ipohondra
- 8atac de panica
- 7presiune inima
- 3Atac de panica sau Anxietatea
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 93Anxietate si depresie, ce ma fac?
- 8Problema cardiaca, pulmonara, digestiva, psihica sau altceva ?
- 1Depresie
- 31Anxietatea revine
- 12Anxietatea revine?
- 3Anxietate, atacuri de panică foarte dese
- 9Anxietate si atacuri de panica
- 3Atacuri de panica, am fumat niste weed
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: