atac de panica, hipohondrie, depresie

26-06-2012
mariaalina
Nu este medic/terapeut
mariaalina
Buna,

Am nevoie de un psihiatru bun, in bucuresti.
Daca se poate barbat
4 comentarii
0
27-06-2012, ora 14:03
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Daca va puteti deplasa pana la Constanta, la domnul dr.Burbea Milescu, Policlinica CFR, dar si cabinet privat pe stradaTulcei, langa statia de Taxi, vi l-as recomanda.E un medic primar foarte bun, doctor in stiinte medicale, cu o buna perceptie asupra bolii psihice si cu posibilitati de psihoterapie.Faceti macar o vizita, preferabil in privat, unde puteti sta mult mai mult de vorba, la policlinica este aglomerat si nu prea se poate, iar apoi poate veti primi si o recomandare de la dumnealui pentru un medic din Bucuresti.Sincer, am fost si eu la Bucuresti, si n-am avut asa rezultate ca la Constanta.
Asta cunosc, cu asta va pot ajuta.Daca mergeti totusi la policlinica mergeti cu adeverinta de asigurat(coasigurat, dupa caz), adeverinta de la locul de munca cu precizarea zilelor de concediu medical si cu trimitere de la medicul de familie, sau dupa caz, cu cupon de pensie si trimitere de la medicul de familie.Pentru programare, va trimit numarul de telefon al cabinetului de la policlinica: 0241485379.Va doresc sanatate si numai bine!
0
27-06-2012, ora 15:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti cu trimitere direct la Spitalul Alexandru Obregia.
Sunt medici foarte buni acolo.
0
28-06-2012, ora 11:28
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Clara,
nu vreau sa te contrazic, dar eu am avut o experienta neplacuta la Obregia, care a trebuit sa fie remediata tot la Constanta.Plus ca psihotropele moderne de care vorbeste site-ul spitalului nu prea exista in realitate, folosindu-se ce e mai economic si ce se achizitioneaza.Dar daca este de mers la Obregia, cum zici tu, e bine sa nu se interneze initial, mai intai sa mearga in ambulatoriu, pentru ca o reteta tot poti sa iei cu ce trebuie.Dupa cum stii, Clara, spitalul nu ti-a pus la dispozitie Litiu, ti l-ai procurat singura...Si cate altele...Ai avut un episod greu cred, si cei din jur au trebuit sa se mobilizeze pentru tine, in rest, ce sa zic, experienta mea la Obregia a fost total neplacuta.Nu te supara, Clara, dar crede-ma, n-am putut sta decat de miercuri pana luni ce a venit...Timp in care am facut si sindrom extrapiramidal si am slabit si vreo 4-5 kg(asta nu-i bai, ca sa mai glumim).Te rog sa nu te superi pe mine, Clara!Cred ca orice varianta din cele doua propuse de noi sunt ok, Scuza-ma daca te-am jignit sau altceva.Numai bine!
0
28-06-2012, ora 17:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La dv. au fost de vina doctorii sau medicamentele ?

Eu am fost timp de 5 ani la Spitalul Sf. Stelian unde mi s-au prescris intotdeauna antipsihotice si depakine.
La Spitalul Obregia am gasit o doamna dr. f buna care si-a facut studiile in Franta si care mi-a introdus litiul.
Mentionez ca ma simt mult mai bine cu litiu fata de antipsihotice. Si nu are aceleasi efecte secundare. Nu m-am mai ingrasat cate 3-5 kg in fiecare luna.
Problema este ca cei de la Ministerul Sanatatii au interzis singurei firme care aduce Litiul sa il mai importe dorind sa oblige pacientii sa revina pe antipsihoticele care costa la ordinul sutelor de lei. In conditiile in care litiul era in jur de 10 lei. Ma puteti ajuta cumva in acest sens ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • Atacul de panică
  • Anxietatea față de starea de sănătate crește riscul de boli cardiovasculare
  •