Atac ischemic
Sunt foarte ingrijorat :(. Acum 3 zile bunica mea era foarte bine... acum e in spital...
A facut atac ischemic, avea o problema si cu arterele de la gat, era 'infundate', sau ceva de genu...
A venit salvarea atunci isi revenise foarte bine dar cu cat trecea timpul era mai rau, acum e in spital.
Nu i sa oxigenat creierul din cauza ca artera de la gat in partea dreapta era infundata... oricum nu stiu sigur.
Acum nu poate sa se miste... si nici sa vorbeasca... dar cred ca a avut atac ischemic iar apoi sa intamplat ceva cu artera de la gat ptr ca nu i sa mai oxigenta creierul...
Exista vre-o sansa sa iti revina detot ?
A facut atac ischemic, avea o problema si cu arterele de la gat, era 'infundate', sau ceva de genu...
A venit salvarea atunci isi revenise foarte bine dar cu cat trecea timpul era mai rau, acum e in spital.
Nu i sa oxigenat creierul din cauza ca artera de la gat in partea dreapta era infundata... oricum nu stiu sigur.
Acum nu poate sa se miste... si nici sa vorbeasca... dar cred ca a avut atac ischemic iar apoi sa intamplat ceva cu artera de la gat ptr ca nu i sa mai oxigenta creierul...
Exista vre-o sansa sa iti revina detot ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Intrebare Epilepsie
- 1Parapareză spastică
- 2durere lombară și radiculopatie postoperatorie
- 1Pleoapa care se zbate
- 1Ajutati-ma ce este si cum sa scap
- 1Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 1Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?