Atacuri de panica

Am 45 de ani si de câteva zile ma confrunt cu stari de agitație, amețeală, , cap greu, teamă de a ieși din casa. Mi s-a întâmplat sa mi se facă rău intr-un magazin- stări de rău, palpitații, transpirații. Cu greu m-am stăpânit și am putut ieși afara. De atunci mi-e teama. Iau magneziu, ceai antistres, 1/2 betaserc seara. Va rog sa-mi să-ți un sfat, un medicament pe care as putea sa-l iau pentru a scăpa de aceste stări cumplite?
3 comentarii

Pai ce mai astepti mergi la un psihiatru, aceste stari se vor agrava daca nu urmezi cu tratament specific atacurilor de panica, nu ai alta solutie.

Cum ti s-a recomandat deja, mergi la un psihiatru. In paralel, psihoterapia te poate ajuta si ea foarte mult.

Medicația poate fi recomandată numai de psihiatru care vă prescrie o schemă de tratament. Pentru rezultate rapide și pe termen lung faceți psihoterapie concomitent cu medicația. Rezultate bune se obțin cu terapia cognitiv-comportamentală.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45acum 2 luni am suferit un atac de panica
- 4RMN cocludent sau nu?
- 8NU stiu DE CE SUFAR...
- 19Oare sa ma incadrez la acest capitol?
- 71depresie, anxietate, fobie sociala, atacuri de panica
- 9atac de panica sau timiditate excesiva de...manager
- 4Cresteri mari de adrenalina in somn
- 3Atacuri de panica, anxietate severa si frica de schizofrenie va rog...
- 30anxiolitice si cafea?
- 53Sa incercam impreuna sa ne VINDECAM de anxietate si atacuri de panica
- 2panica cu agorafobie
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 1Calmante si sedative
- 4Stare de rau cu ameteli atacuri de panica si tensiune
- 9Serlift pentru atacuri de panica. ma trezesc in continuare speriata și foarte obosita
- 25Atac panica, stare de panica cand ma indepartez de casa
- 2Ciprealex reluare tratament.
- 3Hipoglicemie sau atac de panica?
- 3Tulburare de panica.
- 10Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: