Avc pers 86 ani
Bună,
Cum am scris mai sus e vorba de un avc la o persoana de 86 ani, fiind bunicul meu, partea dreapta fiind paralizat.
În primele zile de spitalizare și anume sâmb, duminic, și luni nu a recunoscut pe nimeni.Ieri prin noroc sa aprobat vizita pacientului, dar nu mai mult de 10 min, au fost 2 persoane, recunoscandule și zâmbind. Într-adevăr e prea devreme. De vorbit nu, doar bolborosea, probabil în mintea lui credea ca iasă cuvinte cum trebuie pe gura.
E de bine ca începe sa își recapete anumite funcții cerebrale?
Sunt conștient ca nu va fi omul de dinainte.
Mulțumesc
Cum am scris mai sus e vorba de un avc la o persoana de 86 ani, fiind bunicul meu, partea dreapta fiind paralizat.
În primele zile de spitalizare și anume sâmb, duminic, și luni nu a recunoscut pe nimeni.Ieri prin noroc sa aprobat vizita pacientului, dar nu mai mult de 10 min, au fost 2 persoane, recunoscandule și zâmbind. Într-adevăr e prea devreme. De vorbit nu, doar bolborosea, probabil în mintea lui credea ca iasă cuvinte cum trebuie pe gura.
E de bine ca începe sa își recapete anumite funcții cerebrale?
Sunt conștient ca nu va fi omul de dinainte.
Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4AVC in urma cu sase luni
- 5nu ne cunoaste, o striga doar pe mama ei moarta, nu mai mananca, nu mai bea nici apa...
- 3Accident vascular cerebral, diabet tip 2, paralizia
- 5am nevoie de un sfat: Sotul meu de 42 ani a suferit un accident vascular cerebral
- 0Tatal meu a renuntat brusc la alcool, ia pastile dar nu se simte bine
- 3Administrare cerebrolysin injectabil
- 0AVC sau nu ?
- 2avc tratament cu cerebrolysin
- 2Atac vascular cerebral
- 1probleme post avc
- 4avc, dementa mixta, sindrom psiho organic
- 1Avc si depresie
- 2Accident vascular cerebral șanse de supraviețuire
- 0După operație
- 2Urgent rog pareri ! Tatal meu a suferit un accident vascular ishemic si a ramas cu pareza pe dreapta
- 0Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
- 1Demență după avc?
- 1Diaree post avc
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC) Recuperarea pacientului dupa AVC
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: