Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?

23-12-2018
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Voi aveți chef de activități din moment ce luați antipsihotice și va sedează?Mie mi-e cam greu sa fiu funcțional cu aceasta somnolenta.Dorm mult pe zi.Voi cum va descurcați cu antipsihoticele?Mă adresez in special celor ce iau așa ceva!
6 comentarii
0
23-12-2018, ora 22:22
Alexander29
Nu este medic/terapeut
Alexander29
Eu nu am energie deloc. Ar trebui sa fac sport fiindca ajuta creierul dar nu am chef. In schimb eu nu sunt sedat de la olanzapina dar resimt din plin lipsa de energie.
0
24-12-2018, ora 15:16
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Buna Alexander!!! Asa sunt si eu.am luat timp de 1 an si jumatate serlift iar acum 2 sapt am uitat efectiv sa il iau 4 zile ( cu grija celor micuti care erau bolnaviori)...Dupa cele 4 zile am reluat tratamentul pt ca ma simteam rau iar acum pot sa spun ca sunt o leguma:ametita, obosita permanent, senzatia de cap vid... ma doare si stomacul, ieri am varsat de 3 ori, azi-noapte de 2 ori iar astazi inca o data. Nu inteleg ce se intampla, in loc sa ma simt mai bine, mie imi este din ce in ce mai rau...
0
24-12-2018, ora 15:42
Alexander29
Nu este medic/terapeut
Alexander29
Spune-i medicului doar ca acum cu sarbatoriile e mai complicat. Si daca intrerupi brusc ai parte de sevraj. Multa sanatate iti urez!
0
24-12-2018, ora 16:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Rezista, Sorana, ca o sa treaca. Tu iei antidepresiv. O sa se obisnuiasca organismul repede cu el. Trebuia sa il incepi si pe asta cu jumatatea de pastila dar acum mergi cum ai inceput inainte. Ajuta-te cu Emetiral pentru greata.
Neurolepticele in schimb, dau somnolenta si apatie, exact starile descrise de Aronnax si Alexander, la care subscriu si eu.
Esti fericita ca ai un serviciu si copii pe care poti sa ii ingrijesti.
0
27-12-2018, ora 12:28
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Buna din nou!
Ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Eu inca mai sunt ametita si am o stare de moleseala, adormire...
0
03-01-2019, ora 10:54
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Salutare si "La multi ani cu sanatate!!!!"
Ce mai faceti? Cum mai sunteti? Eu am avut 3 zile 28-31.12.2018 foarte bune.am zis ca mi-am revenit complet. Am fost fresh din toate punctele de vedere...insa dupa noaptea de Revelion, m-am pus in pat la 4 dimineata intrucat am avut invitati, si m-am trezit la 10... Cand m-am trezit mi-a fost fff rau...cred ca am facut un atac de panica ( am crezut ca ma sfarsesc: palpitatii, stare de lesin, m-am albit toata)...Mi-a dat sotul o fiola de calciu si am inceput sa imi revin cat de cat... Pe 31 am lucat pana la orele 17:00 si dupa ce am ajuns acasa am baut 3 cafele ca sa rezist in noaptea de Revelion. De atunci sunt iar molesita, adormita, ma trezesc dimineata cu palpitatii, stare de agitatie... nu imi vine sa cred cum sunt din nou... Ma simt atat de obosita incat cred ca o sa adorm pe mine.si mai sunt si la munca. PE 1 am reusit sa mai dorm 1 ora pe zi iar ieri am avut musafiri toata ziua si nu m-am odihnit deloc. Voi ce ati mai facut? Cum v-ati mai simtit?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul