Avort medicamentos?
Citisem pe un site de pe internet ca se poate face avort cu pilula de a 2-a zi pana in a 4-a saptamana de sarcina. Ce credeți despre acest lucru? A incercat cineva?
2 comentarii
Din moment ce se numeste pilula de a doua zi, cum sa functioneze pana in a 4-a saptamana de sarcina?! In nici un caz!!!
Daca ati citit asa ceva pe un site raportati site-ul acela pentru a fi inchis caci este un pericol. Pilula de a doua zi se poate folosi in maximum 48-72 de ore de la un contact sexual considerat cu risc de sarcina si nu produce avort ci impiedica fertilizarea.
Exista posibilitatea unui avort provocat medicamentos, dar doar sub supraveghere medicala, pana in cca 5-7 saptamani de sarcina, dar doar in unele conditii.
In orice caz este necesara consultarea unui medic care sa stabilieasca exact ce se poate face.
Exista posibilitatea unui avort provocat medicamentos, dar doar sub supraveghere medicala, pana in cca 5-7 saptamani de sarcina, dar doar in unele conditii.
In orice caz este necesara consultarea unui medic care sa stabilieasca exact ce se poate face.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula de a doua zi
- 6avort fare prezenta la doctor, posibil?
- 5Pilula de a doua zi, dupa 19 ore
- 3pilula de a 2-a zi?
- 1Avort medicamentos in SIBIU?
- 2Avort medicamentos
- 1Pot să fiu însărcinată?
- 0Escapelle și microgynon
- 8Avort Medicamentos cu Medabon
- 1Postinor 2
- 2Sarcina chiar și după escapelle?
- 5Pastila de a doua zi
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Escapelle
- 0Escapelle scurgeri
- 9Medabon
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 0Avort medicamentos medabon
- 0Mulți mă vor judeca pentru întrebarea pusă - dar cât de des se poate avorta ?
- 0Întrerupere de sarcină
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: