balanita candidozica?
Buna Ziua domnule doctor.Citesc mesaje ale multora si imi dau seama ca sunteti un medic bun dupa raspunsurile date.De aceea doresc si eu sa va intreb ceva:acum circa 1 luna am avut un contact sexual neprotejat, in urma caruia mi-au aparut pe gland mici bubite rosii cat varful de ac insotite la inceput de o mica usturime la urinare.M-am uns local cu Nidoflor, usturimea a disparut dar bubitele nu.Am fost la dermatolog care m-a diagnosticat rapid cu un herpes in remisiune.Pentru siguranta, am mai fost la alt dermatolog care s-a exprimat a fi cu siguranta balanita.Mi-a fost recomandat Triderm si Diflucan 150 o doza pe saptamana 2 saptamani.Nu am gasit Diflucan, am cumparat echivalentul romanesc, Flucovim 150 parca.Desi urmez cu sfintenie tratamentul acele bubite nu dispar, dar nici nu evolueaza in rau.Usturime nu am, nu ma jeneaza decat aspectul.In stare normala acestea aproape nu se vad dar la excitatie se observa bine.Va rog un sfat, continui tratamentul prescris sau sa incerc si altceva?Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv