Basicute cu lichid in talpa

16-05-2007
BlueBoy
Nu este medic/terapeut
BlueBoy
Buna ziua! De aproximativ 1 luna mi-au aparut 2-3 basicute in talpa, de dimensiuni foarte mici, aproape insesizabile, apoi am inceput sa am mancarimi in zona degetelor si partii din fata a talpilor si o piele foarte aspra si uscata care se exfoliaza. Am folosit o crema din gama cosmeticelor pentru picioare, dar fara efect. Aveti ideea ce ar putea fi? Va multumesc.
2 comentarii
0
23-09-2007, ora 00:00
in_hiding
Nu este medic/terapeut
in_hiding
nu stiu cum arata, sau daca sunt la fel ca ale mele...
ok, eu de vreo 2 ani am astfel de basici, in special pe talpi. pline cu un lichid vascos. apar cate doua (se vede cand le rup). am fost la cei mai buni dermatologi, am folosit o gramada de tratamente (locoid, elocom, fenistil, iod, etc., nu mai imi amintesc acum) care nu au decat efect pe termen scurt. le usuca pe acelea (pielea se reface foarte greu si ramane lucioasa, ca o cicatrice, mult timp dupa ce trec basicile), dar nu previn aparitia altora noi. in urma cu o luna mi-au aparut si in palma (apar mai ales unde transpir sau unde este o zona a pielii predispusa la contact), fix unde ating cu mana schimbatorul de viteze de la masina. am fost la medic, evident, mi-a dat un tratament, din nou cu elocom (desi i-am zis ca am mai folosit) si cu un sapun pentru piele sensibila si mi-a spus sa ma impachetez in plastic dupa ce folosesc elocom-ul. degeaba. nu a avut niciun efect.
mama mea imi spune ca si la ea s-au prezentat la fel la inceput, si ca si bunica mea a avut. mama este acum plina de astfel de bube, dar la ea nu mai sunt pline cu lichidul acela vascos, ci cu sange si fac coaja. ea sustine ca si la ea a inceput ca la mine. nu vreau sa evolueze si la mine la fel. cred ca este o boala de sange. am incercat la toti dermatologii de la spitalele mari din bucuresti. sunt dispusa sa fiu voluntar pentru studii de laborator. orice!
0
02-10-2008, ora 00:00
mari_31
Nu este medic/terapeut
mari_31
http://www.farmaline.ro/sp.php?pid=2537&
ORUNGAL compus itroconazol
ani de zile m-am chinuit cu aceeasi problema. am facut tratament cu itroconazol preventiv pentru alte probleme care s-au dovedit de a fi de natura virotica(pitiriazis rosado) si dupa vre-o 2 luni am observat ca mi s-au curatat talpile ca si cum nu as fi avut nimic. vorba romaneasca "unde dai si unde crapa". incercati cu incredere, macar preventiv ca si mine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: