Basicute in zona intima
Acum 2 zile am vazut ca am in zona intima mici basicute de culoarea pielii careia se desprindea foarte usor pielea, dar fara a curge vreun lichid din ea. Nu exista mancarimi, usturimi, arsuri sau altceva ce m-ar putea deranja. Ce ar putea fi?
3 comentarii
Buna ziua, v-ati ras/epilat de curand in zona aceea, sau este o zona in care exista o frecare cu lenjeria?
Daca nu apar alte simptome ar trebui sa die in regula, dar daca apar si alte lucruri: roseata, mancarimi, etc. este recomandat sa mergeti la un control venerologic.
Daca nu apar alte simptome ar trebui sa die in regula, dar daca apar si alte lucruri: roseata, mancarimi, etc. este recomandat sa mergeti la un control venerologic.
Da, ma epilasem cu o seara inainte. Nu exista nici o frecare cu lenjeria pentru ca zona afectata este in fata. Sunt 4-5 basicute carora li se ia pielea foarte usor fara a ma ustura sau a avea vreun disconfort, iar din seara aceea nu m.am mai epilat.
Poate sa fie o urmare a epilarii care a afectat tesuturile (pielea). Mentineti o curatentie a zonei si, pe cat posibil, uscata. Daca apar alte simptome mergeti la un control si eventual incercati sa va informati asupra unor metode mai putin agresive de epilare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1un sfat... bubite in zona genitala
- 3este alergie sau ce?
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 1Roseata in zona inghinala
- 1Un fel de bubite in apropierea zonei genitale
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 1bubite albe putin grupate in zona testiculelor
- 3Bubita pe labie
- 2Moluscum Contagiosum Urgent
- 0Mancarimi si bubite inghinale
- 0herpes genital?
- 5Bubite pe labiile mici
- 1Bubițe (asemănătoare coșurilor mici, dar fără cap alb)
- 0Herpes genital? Ganglion limfatic inghinal dureros la afingere (Poza)
- 1Usturime genitala, bubita labii frontale
- 5Afte in zona intima!!! afte in zona intima
- 0Ajutor! Buba in zona genitala!
- 5Am niste bubite in vagin
- 0Interpretare analize - Examen bacteriologic-lama
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala