basicute pe tot corpul
Buna seara.Sunt Anca din Constanta si am o problema. Acum 6 luni m-am umplut de basicute pe tot corpul, inclusiv in cap.Intre timp am mers la medic si mi-au spus ca am alergie la un produs din comert.Am tinut tratament 1 luna - pe langa medicamentele prescrise am avut si un regim alimentar mai strict(am renuntat la racoritoare, dulciuri din comert, etc.). Acum doua zile situatia s-a repetat.Am uitat sa spun ca ma mananca pielea asa de rau, ca am facut rani de la scarpinat. Va rog frumos, sa-mi da-ti si mie un raspuns in cazul in care va-ti confruntat cu aceasta problema. Multumesc.
2 comentarii
buna seara !
dupa opinia mea, daca afectiunea are o durata de 6 luni, ar fi bine sa faceti o investigatie si anume -Determinarea metalelor grele din organism.
Multa sanatate - Medactiv
dupa opinia mea, daca afectiunea are o durata de 6 luni, ar fi bine sa faceti o investigatie si anume -Determinarea metalelor grele din organism.
Multa sanatate - Medactiv
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 16Bubite cu lichid la nivelul degetelor de la picioare
- 17basici cu puroi in cap
- 2imi apar basici urmate de mancarime
- 3bule cu apa numai pe palma si pe degetele de la mana
- 2boala de piele + poze
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 9Bubite mici cu lichid
- 2basicute rosi ce pot fi?
- 0blande de la aer de tara??
- 5Basici cu pline cu lichid incolor
- 2bubite cu lichid pe maini cu prurit
- 1De aproape 4 ani de zile imi apare pe picior un fel de basicute pline cu lichid
- 2Bubițe pe degete
- 1Bube cu lichid pe întregul corp
- 0Erupții cutanate
- 0Bube și scurgere în zona intima
Mai multe informații despre: bubite cu lichid basicute cu lichid
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: