Bataie calcai
Buna ziua! De vreo 5 luni, cam asa, am o bataie in calcai ce ma doare. Bataia ar trebui sa fie piele moarta dar aceasta este intr-un fel de marimea varfului degetului mic si ma doare cand calc sau apas in locul acela. Am tot "săpat" cu unghiera in acel loc si resimt o durere destul de mare si deranjanta cand ating acolo un loc specific, si mai curge si sange. As vrea sa stiu ce este de facut, sau ce credeti dumneavoastra ca ar putea fi aceasta bataie. Parca as fi calcat intr-un cui, si nu se mai vindeca durerea, doar creste piele moarta peste.
3 comentarii
Buna ziua!
Nu inteleg expresia "bataie".
Poate va referiti la o hiper-keratoza (populr ""batatura"").
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, conformatia piciorului, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii. Sunteti cumva fumator?
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu inteleg expresia "bataie".
Poate va referiti la o hiper-keratoza (populr ""batatura"").
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, conformatia piciorului, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii. Sunteti cumva fumator?
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
18 ani, 1.70, nefumator, nu sunt sportiv, elev, 60kg, fara antecedente vasculare sau de orice fel, conformatia piciorului...nu stiu ce sa va spun aici. Multumesc de raspuns
Mda.
Daca veti studia problema pe site-ul meu, veti intelege ca hiper-keratoza nu reprezinta o sursa de suferinta, ci o modalitate de auto-protectie a organismului.
Prin urmare, logic, solutia nu consta niciodata in inlaturarea bataturii, ci in prevenirea aparitiei acesteia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Daca veti studia problema pe site-ul meu, veti intelege ca hiper-keratoza nu reprezinta o sursa de suferinta, ci o modalitate de auto-protectie a organismului.
Prin urmare, logic, solutia nu consta niciodata in inlaturarea bataturii, ci in prevenirea aparitiei acesteia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune: