Durere coapsa stângă
-Initial durere la ridicare de pe scaun
-Durerea era localizata, pe partea din față a coapsei, în partea stângă a osului, într-un loc cu diametrul de 2 cm
-Nu apărea la mers, dar apărea la urcat/coborât scari
-Apoi au apărut niste spasme involuntare in zona genunchiului - după cam doua săptămâni au dispărut
-Acum am o durere surdă în toată coapsa iar la apăsare este dureroasă de la mijlocul coapsei spre zona inghinală
-De când au apărut simptomele (o lună jumătate), am constatat că coapsa dreaptă este ceva mai voluminoasa decât cea stângă
Un sfat, va rog,
-Durerea era localizata, pe partea din față a coapsei, în partea stângă a osului, într-un loc cu diametrul de 2 cm
-Nu apărea la mers, dar apărea la urcat/coborât scari
-Apoi au apărut niste spasme involuntare in zona genunchiului - după cam doua săptămâni au dispărut
-Acum am o durere surdă în toată coapsa iar la apăsare este dureroasă de la mijlocul coapsei spre zona inghinală
-De când au apărut simptomele (o lună jumătate), am constatat că coapsa dreaptă este ceva mai voluminoasa decât cea stângă
Un sfat, va rog,
2 comentarii
Adresati-va unui medic ortoped. O sa va consulte si o sa va dea niste investigatii de facut.
Buna seara,
Trebuie diferentiata o problema a coloanei vertebrale lombare (sindrom compresiv lombar, de competenta neurochirurgului), de o problema vasculara (de competent chirurgului vascular).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Trebuie diferentiata o problema a coloanei vertebrale lombare (sindrom compresiv lombar, de competenta neurochirurgului), de o problema vasculara (de competent chirurgului vascular).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Luxatie coapsa.
- 0Bursita?
- 1Raspundeti - Sotul meu a suferit un traumatism resimtit la nivelul incheieturii piciorului stg
- 0Durere picior
- 1Arsuri in pulpa
- 1Dureri piciorul drept intre sold si genunchi
- 1Probleme de sănătate - durere si amorteala coapsa
- 3Înțepături și amorțeli mușchiul piciorului
- 1Durere pulpa stânga cu iradiere în scrot mai exact testicul stâng
- 0Durere pulpă stânga superioara cu iradiere în testiculul stâng
Mai multe informații despre: durere in coapsa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: