Bebe are un fornait ciudat de la nastere

27-05-2021
Addellina
Nu este medic/terapeut
Addellina
Bună ziua! Bebe de 2 luni s-a născut la 37 de saptamani cu o greutate de 2950 gr și 49 cm. Iar acum la 2 luni are 4310 gr. În prima luna varsă cu jet după aproape fiecare masa, era hrănit cu lapte praf Nan Opti Pro. După mai multe consultații la pediatru i-a schimbat laptele praf Nan AR. De atunci Bebe nu mai varsă cu jet asa des, dar la 2 sau 3 zile se întâmplă și simt ca nu ia cât trebuie în greutate.
O alta problema este aceea ca de la 5 zile de viata are un fornait atunci când respira. După controalele la pediatru mi s-a spus ca laringele nu este matur, sa nu-mi fac probleme ca se va maturiza în timp. Totuși observ ca din ce în ce Bebe tuseste des și apoi înghite ceva, ma gândesc sa nu fie din cauza laringelui. Atunci când suge obosește și ia foarte multe pauze de supt. Atunci când gangureste tuseste des. În rest Bebe este un copil vioi, rade, gangureste.
Dar probleme menționate mai sus ma neliniștesc.
Va rog sa-mi spuneți dacă trebuie sa ma îngrijorez asa tare si ce trebuie sa fac.
Mulțumesc.
2 comentarii
0
27-05-2021, ora 15:43
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Legat de alimentație și creșterea în greutate, nu sunt probleme de avut în vedere în mod deosebit. Privitor la oboseala in timpul alimentației, la tusea semnalată, aici este de verificat cu atenție partea cardiovasculară și pulmonară într-un servicii pediatric. Succes !
0
27-05-2021, ora 16:56
Addellina
Nu este medic/terapeut
Addellina
Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Respirație zgomotoasă la bebeluș
  •