biazol
Am si eu o intrebare la care nu gasesc deloc raspuns pe net(poate nu shtiu sa caut eu :P). Cred a am facut o candidoza genitala.cred ca am luat-o de la pishcina. Intrebarea mea este: Pot sa ma tratez cu Biazol? Daca nu pot face asta spunetzi-mi va rog un tratament pe care il pot urma. Multumesc!!:)
1 comentarii
0
21-07-2009, ora 15:06
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Da, Biazolul este o crema foarte buna pt patologia pe care o suspectati dvs., dar pt a fi sigur ar fi bine sa mergeti la un medic urolog sau dermatolog! pana nu va tratati, este indicat sa nu aveti contact sexual.
Se aplica o singura data pe zi (de preferabil seara), in strat subtire pe suprafata afectata, prin masaj usor timp de 2 saptamani in cazul candidozei genitale. Rar poate sa apara iritatie locala (prurit sau senzatie de arsura), care dispare la intreruperea tratamentului, iritatie produsa de intoleranta sau sensibilitate tocmai de aceea va sfatuiesc sa folositi o cantitate de crema minima (doar o pelicula fina dupa care masati corespunzator!).
Numai Bine si multa sanatate!
Se aplica o singura data pe zi (de preferabil seara), in strat subtire pe suprafata afectata, prin masaj usor timp de 2 saptamani in cazul candidozei genitale. Rar poate sa apara iritatie locala (prurit sau senzatie de arsura), care dispare la intreruperea tratamentului, iritatie produsa de intoleranta sau sensibilitate tocmai de aceea va sfatuiesc sa folositi o cantitate de crema minima (doar o pelicula fina dupa care masati corespunzator!).
Numai Bine si multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?