bisexual?

03-08-2010
oblio
Nu este medic/terapeut
oblio
buna, am o intrebare pentru cineva care ar putea sa ma ajute...
ma simt perfect, ma simt mai viril decat multi dintre barbatii de pe pamant, am niste partide de sex "nebune" cu sotia mea, dar problema e ca ma excit foarte tare cand vad un barbat si care sa arate macar la fel de bine ca mine (merg la sala)
am avut ocazia sa imi faca cineva sex oral, adica sa mi-o suga de m-a zapacit si nu era o ea, din teribilism dorind sa incerc chestii mai fancy, am incercat sa merg mai departe... dar nu a mers nu imi place, adica anal (eu sa fiu pasiv)... sunt putin derutat... as vrea sa stiu sunt bisexual? avnd in vedere ca tot activ am ramas numai ca imi place sa le-o "trag" si baietilor?
12 comentarii
0
03-08-2010, ora 09:45
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna, nu cred ca cineva de aici ar putea sa te ajute atata timp cat tu singur ti-ai dat raspunsul.
E foarte clar ca esti bisexual si poate nu ti-a placut atunci dar daca ai acceptat sexul oral cu un barbat
mie una mi-e clar ca va urma si ce nu a mers.
Sincer, nu pot sa inteleg, dar tu stii mai bine !
0
03-08-2010, ora 18:21
oblio
Nu este medic/terapeut
oblio
CE MA FRAPEAZA CEL MAI TARE ESTE CA IUBESC FEMEILE SI CRED CA DACA AS FI PUS IN SITUATIA SA ALEG O PARTIDA DE SEX CU O FEMEIE SA CU UN BARBAT, AS ALEGE CU O FEMEIE.
PENTRU MINE O PARTIDA CU O FEMEIE ESTE AFARA DE ORICE LIMITE, POT SA FAC ABSOLUT ORICE, DE LA UN CUNILINGUS PANA... LA NU STIU CE SA MAI ZIC CA NU IMI TRECE PRIN CAP, DAR CU UN BARBAT AM INCERCAT SI IMI DISPLACE, IN SCHIMB CE IMI PLACE IN RELATIA CU UN BARBAT ESTE SA MI-O SUGA, SA II OFER PENISUL MEU SA FACA TOT CE I-AR PLACEA... DAR POPONETUL MEU ESTE "SFANT"... EI SI DE AICI IMI VIN INDOIELILE, OARE ACESTA NU AR PUTEA SA FIE UN SIMPLU EPISOD TRECATOR... SUNT PUTIN DEZORIENTAT.
MULTAM DE CONVERSATIE
0
04-08-2010, ora 11:27
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Stai linistit, poate e ceva trecator, lasa timpul sa decida, daca iti plac femeile si esti si casatorit, mergi pe calea asta si nu te mai lasa prada " serviciilor " unui barbat, ca nu e prea placut.
Am incercat mereu sa inteleg, fac abstractie de tine aici, ce ii determina pe doi barbati sa fie impreuna!
Nu pot !
Ali
0
04-08-2010, ora 13:32
bunny87
Nu este medic/terapeut
bunny87
Parerea mea este ca esti bisexual cu siguranta din moment ce nu refuzi relatii cu barbati, iar daca nu iti place sa fii pasiv inseamna ca esti activ. Daca totusi iti plac mai mult relatiile cu o femeie si mai ales ca esti casatorit fa tot posibilul sa iti scoti din minte aceste perversiuni si concentreaza-te doar asupra relatiei cu sotia ta, nu cred ca merita ceea ce ii faci. S-ar putea sa iti fie greu de unul singur, poate ca nu ai o vointa suficient de puternica si in acest caz te sfatuiesc sa apelezi la un psiholog bun.
Sanatate!
0
04-08-2010, ora 18:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn Oblio,

Bisexualitatea este o anormalitate evidentă, ceea ce o face să intre în categoria parafiliilor, adică a perversiunilor caracterizate prin căutarea plăcerii sexuale printr-o situaţie bizară, neobişnuită şi nu numai.
Homosexualitatea este şi mai gravă!
Faceţi tot posibilul să vă inhibaţi plăcerea de a avea raporturi sexuale şi cu persoane de acelaşi sex, pentru a nu avea regrete eterne.
Consultaţi un medic psiholog, pentru a începe o terapie cognitiv-comportamentală. O astfel de terapie vă poate ajuta să vă regăsiţi identitatea sexuală, adică identitatea unică, cea normală, în vederea suprimării celei anormale. Mult succes!




Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
14-08-2010, ora 05:11
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
mr nick, bisexualitatea si homosexualitatea nu sunt parafilii. nu stiu daca sunt native sau dobandite dar daca omul are nevoie si partenerul e adult, apoi e treaba lor.
ce trebuie sanctionat e inselarea increderii sotiei/sotului. adica bisexual sau nu, te hotarasti , alegi si porma nu inseli.

vorbind despre parafilii , abstinenta cred ca se incadreaza.
0
14-08-2010, ora 05:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră/d-nă Dora_s,

Dacă bisexualitatea şi/sau homexualitatea nu sunt parafilii, chiar şi atipice, eu locuiesc în ionosfera Terrei. Sunt PERVERSIUNI de aici până la Sydney, Quebec şi Buenos Aires, însă nu sunt native, ci sunt dobândite. NU se naşte nimeni ca fiind homosexual, bisexual sau eu ştiu ce altceva, aceste înclinaţii anormale dobândindu-se în funcţie de mediul în care trăiesc persoanele respective, de educaţia sau needucaţia primită, chiar de unele condiţii medicale endocrinologico-afective etc.
Abstinenţa, cu precădere cea sexuală, nu se încadrează deloc în clasa parafiliilor, pentru că face parte doar din viaţa unor oameni cu vaste şi profunde principii morale (oameni care trăiesc în medicul cleric, dar şi în cel laic).
În fine! Nu vreau să deschid oportunitatea unei situaţii combative. NU vreau să polemizez! Vă respect foarte mult părerile, în pofida faptului că nu-mi sunt pe plac. Îmi cer iertare dacă v-am indispus. Mulţumesc pentru înţelegere.


Toate cele bune.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
14-08-2010, ora 17:20
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
"NU se naşte nimeni ca fiind homosexual, bisexual sau eu ştiu ce altceva, aceste înclinaţii anormale dobândindu-se în funcţie de mediul în care trăiesc persoanele respective, de educaţia sau needucaţia primită, chiar de unele condiţii medicale endocrinologico-afective etc. "

asta nu ai de unde sa stii dumneata. uite, discutam mai deunazi cu un tip gay care intampinase rezistenta familiei sale conservatoare. si , din adolescenta l-au trimis la doctori, psihologi, i-au gasit prietene.ca sa nu zic ca asta inseamna sa intri cu cizmele in viata unui om...ma rog, ei cautau sa il vindece. l-am intrebat ce simtea in perioada aceea cand era cu "prietena". scarba, desigur.el, obedient , incercase.
ce au realizat vrand sa il schimbe ? ce rol are sotia / partenera unui homosexual "tratat" sau ascuns? pt ca daca homosexualitatea va fi considerata in continuare in afara normalitatii, femei sunt destule si se gaseste oricand una buna de paravan . cine castiga din disimularea asta ?

sa revin la tipul gay...si-a acceptat orientarea sexuala, si este (zice el) intr-o relatie monogama, (evident cu un barbat ) de peste 20 de ani. nu sunt romani...au adoptat si crescut intre timp 3 copii si parea a fi foarte atasat de ei si responsabil.
0
14-08-2010, ora 17:22
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
sa ne oprim aici cu comentariile pe astfel de teme, vorba unui ilustru necunoscut :

"The only people who care what other people do with their genitals, are the ones unhappy with what theyre doing (or not doing) with theirs."
0
15-08-2010, ora 15:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
(...) Îmi pierd timpul, adică "ceva" mult prea preţios.
Tot ce am avut de spus, am spus. Cine are ochi, să vadă, cine nu are...Cine are minte, să înţeleagă, cine nu are...

Numai bine!
0
16-08-2010, ora 04:33
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
atunci nu va ramane de facut decat sa nu mai pierdeti timpul "pretios" emitand sentinte si amestecand medicina cu habotnicia.


numai bine si dvs !
0
03-02-2016, ora 15:10
tendency
Nu este medic/terapeut
tendency
Esti cu siguranta homosexual nu bisexual. Partidele nebune cu sotia le ai pentru ca ai nevoie de descarcare emotionala si fizica ca orice om, insa probabil ca te gandesti la un barbat cand faci sex cu ea. Esti Homosexual nu Bi. Si stii bine. Probabil ai stiut de cand esti adolescent ca esti atras de barbati. Ai fost Homosexual latent, ai luat o femeie de sotie iar acum esti homosexual. Ceea ce e un lucru bun pentru ca nu mai trebuie sa suprimi orientarea sexuala. Bine ar fi sa-i spui si ei.
Intra pe -* E destula informatie acolo

(modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: