Blenoragie

10-09-2012
Anabella973
Nu este medic/terapeut
Anabella973
Cu catva timp in urma am facut sex neprotejat cu 7 barbati, dupa cateva zile de la ultimul contact mi-a aparut o scurgere, am facut analize si am fost depistata cu blenoragie, inclusiv partenerii mei de sex. Care sunt cele mai bune metode de prevenire in cazul sexului neprotejat sau protejat. Am auzit ca in cazul sexului protejat s-a intamplat sa se rupa prezervativul, ce se poate face in cazul acesta, cum te poti proteja? Cunoasteti cumva ceva leacuri, sa le spunem 'babesti'?
1 comentarii
0
10-09-2012, ora 16:23
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu exista leacuri babesti. Chiar daca simti ca te-ar ajuta ceva, cauza ramane acolo si esti bolnava si inbolnavesti in continuare.
Fa-ti analiza secretiei si cere si antibiograma/antifungigrama. Asa iti va prescrie ginecologul tratamentul cel mai corect.
Prezervativul, daca e folosit corect te fereste cel mai bine de boli, fara protectie risti chiar viata daca iei HIV. Prezervativele nu se rup daca e pus bine.
Foarte bine ar fi sa-ti faci si analize de sange sa vezi daca n-ai luat vreo hepatita, HIV si ce iti mai recomanda medicul.
Sanatate!

Nu uita sa-ti faci si PAP daca tot te duci sa-ti faci analiza secretiei.
Adaugă un comentariu / răspuns