boala de gat
Buna ziua!
Simpomele mele sunt urmatoarele: din cand in cand elimin din gat niste bobite albe cam cat un bob de orez, care se sfarama daca le presez si elimina un miros foarte urat. De asemenea simt un miros neplacut venind din gat care cred ca este datorat acestora. Am fost la un moment dat internata in spital cu puroi in gat, ocazie cu care mi-au descoperit si aceste simpome, dar nu au stiut sa imi spuna ce sunt si nici nu au investigat prea amanuntit situatia ca sa afle ce inseamna. Va rog sa imi spuneti ce reprezinta aceste simptome si ce este de facut pentru tratarea lor.
Va multumesc!
Simpomele mele sunt urmatoarele: din cand in cand elimin din gat niste bobite albe cam cat un bob de orez, care se sfarama daca le presez si elimina un miros foarte urat. De asemenea simt un miros neplacut venind din gat care cred ca este datorat acestora. Am fost la un moment dat internata in spital cu puroi in gat, ocazie cu care mi-au descoperit si aceste simpome, dar nu au stiut sa imi spuna ce sunt si nici nu au investigat prea amanuntit situatia ca sa afle ce inseamna. Va rog sa imi spuneti ce reprezinta aceste simptome si ce este de facut pentru tratarea lor.
Va multumesc!
1 comentarii
este vorba de amigdalita cronica cu cazeum
pe forum gasiti mai multe solutiil lacest subiect
alegeti care credeti ca se potriveste
de la tratament local cu regim alimentar.. la solutii mai radicale. de criptolozis cu radiofrecventa sau operatie clasica
pe forum gasiti mai multe solutiil lacest subiect
alegeti care credeti ca se potriveste
de la tratament local cu regim alimentar.. la solutii mai radicale. de criptolozis cu radiofrecventa sau operatie clasica
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.