Boala Lyme!
Buna ziua! Acum 3 ani am fost diagnosticata cu eritem migrator. Eu nu am gasit nicio capusa. Totul a inceput cu doar un semn pe spate..o pata rosie mica, care s a marit si a migrat de pe spate...de la baza sutienului aproape de umar. Am luat augumentin 30 de zile si am facut ulterior test igg igm care a iesit negativ. La 3 ani dupa, adica acum o luna, mi a aparut in acelasi loc o pata rosie care s a marrit si a capatat acelasi aspect inelar. Am facut igg si igm care au negativ si apoi western blot care a iesit tot negativ la synevo. Totusi pate e pe spatele meu si parca se tot mareste. De la infectioase mi a dat doxiciclina 2 saptamani si au zis ca patologic pare a fi lyme. Mai exista boli care sa dea aceiasi pata - eritem? 5 medici m-au vazut si au zis ca e lyme. Dar serologia nu a iesit pozitiva. Multumesc! Sanatate multa! Am poze cu pata, care e specifica lyme- de asta si medicii cred ca ar fi aceasta boala!
1 comentarii
A incercat vreo persoana tratament cu venin de albine in boala lyme?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete rosii pe fata
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 55boala venerica? help pls...
- 4alergie sau un semn de boala?
- 23Pete rosii pe fata
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 1pete rosii pe piele, mancarime insuportabila
- 3imi apar pete rosii pe burta, spate si in zona umerilor
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 3pete rosii pe piele la copil 9 ani
- 0Boala Lyme (Borrelioza)
- 3Puncte rosii pe maini, torace - pete si cred
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 2pete rosii pe corp in sarcina
- 1Pata rosie spate
- 0Pete roșii pe piele
- 1Pete rosii pe gat și piept fără mancarime