Boala Lyme

157 comentarii 1 2 ..... 5 6
0
17-06-2019, ora 13:42
moli
Nu este medic/terapeut
moli
Pt. Ana
.daca faci si microscopia pe camp intunecat iti va iesi sigur...la boala Lyme sute de persoane nu le iasa analizele
.la cate simptome ai...se poate sa fie boala Lyme.
0
17-06-2019, ora 13:44
moli
Nu este medic/terapeut
moli
Daca faci microscopia pe camp intunecat vei afla adevarul.
0
17-06-2019, ora 18:38
Ana Aldea
Nu este medic/terapeut
Ana Aldea
Buna Moli! Am facut WN Blot-ul asa cum am zis, si testul a iesit negativ, doar ca a iesit la WN Blot RN-AT Igg cu intesitate mare pe proteina p 41, insa testul e negativ. WN RN-AT Igm a iesit negativ. Am fost la un dr la Spit Matei Bals care mi-a zis ca nu e boala Lyme ptr ca testul a iesit negativ. Voi merge la clinica Intrafit sa imi fac o consultatie. Sunt progrmata pe 24. Am intelea ca d-l dr Dobrea nu mai lucreaza la acea clinica si ca este un dr care i-a preluat atributiile. Stie cineva daca chiar dau rezultate acele aparate? Multumesc!
0
17-06-2019, ora 23:50
Patriciabia
Nu este medic/terapeut
Patriciabia
Bani aruncati am fost eu la Dobre in cluj am dat 300€ si mi- gasit doar ce i-am aratat eu in analize restu de virusi la care nu i-am aratat analize nu ia gasit.O MARE TAPA din punctul meu de vedere si nu doar al meu.Te-am sfatuit sa intri pe grupurile lyme pe facebook unde este discutat si despre subiectul
asta dar vad ca nu vrei.Bafta
0
17-09-2019, ora 21:51
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
@Moli, nu e neaparat sa iti iasa la microscop in camp intunecat. Mie mi-a iesit testul asta negativ, dar doua proteine au avut valori foarte ridicate si practic imi lipseste a 3-a proteina pozitiva pentru a fi confirmat diagnosticul in conformitate cu protocolul international. Pana atunci am diagnosticul de suspiciune de borelioza cu o multitudine de simptome, care s-au ameliorat semnificativ dupa ce am urmat timp de 6 luni schemele dr-ului Ion.

@Patricia, eu am repetat unele din testele facute la Augsburg si la laboratorul din Bucuresti unde mi-au confirmat aproape toate infectiile + alte 2 tipuri de micoplasme care sunt responsabile de durerile mari pe care le-am avut in ultimii ani. Tratamentul doar cu suplimente/naturiste + regim alimentar e frectie la picior de lemn daca nu urmezi si un tratament medicamentos anti-infectios corespunzator.
0
25-05-2020, ora 19:52
erick2000
Nu este medic/terapeut
erick2000
Salutare tuturor!
Dupa ce am observat atatea discutii legate de aceasta blestemata de boala, as avea o mare rugaminte la voi daca ati putea sa ma ajutati cu anumite informatii :((( nu stiu exact daca sufar de aceasta boala, inca nu mi a pus nimeni un diagnostic clar, ba ca am Poliartrita Reumatoida, ba ca am artrita reactiva, nici eu nu mai stiu, am fost la 7 medici, diagnostice diferite :(((( crunt :((( vreau sa stiu daca mai are cnva asemenea simtome ca ale mele: furnicaturi pe tot corpul, dureri nu mai zic de toate, in ceafa, la toate articulatiile, am momente cand mi se slabesc pur si simplu toate articulatiile zici ca sunt din plastilina, imi pocnesc toate articulatiile, am deformari la degete de la mana, mi s a slabit un picior, dureri de spate, cap, mi se umfla venele pe mine, mai ales cand ma apropii de caldura, oboseala, in palme mi se vad ca niste negreli, toate starile lu'Dumnezeu pe Pamant :((
Am fost la dr Bogdan C Ion CT si mi a dat o schema de tratament greu de suportat :((( cu antibiotice si antivirale( aciclovir si isoprinosina) antibiotice 3 scheme : 1) minoz si azitrox( 3zile pe sapt) si tinizol(2zile), 2) minoz cu ciprinol si tinizol 3) clyndamicin, tinizol si biseptol... ma crucesc vazand atatea antibiotice, am luat d abia prima schema si mi a iesit si ochii din cap, mi s au ingalbenit, m am balonat rau si am luat pauza ca nu mai pot :((( app cand iau antibiotice ma simt mai bn, se opreste boala din evolutie, cand le intrerup ma tine 2 sapt si revine; app: la analize mi a iesit la Borellia Centrum : mycoplasma hominis, chlamydia pneumonae, cmegalovirus, zonazoster, herpex1 si la camp intunecat appp aici as vrea sa aflu daca s a mai intalnit la cnva, in sange mi a iesit ca o spirocheta se vede ca un viermisor, oare sa fie ala problema??? are cnva asemenea analize, asemenea situatie, va rog sa ma ajutati ca nu mai stiu incotro sa o iau, inca n am diagnostic, dar eu cred ca am Borellioza :((( e prea crunta boala, toate simptomele de pe Pamant, ca un blestem, nu cred ca o artrita reactiva sau PR sa dea atatea simptome scoase din iad :(((( va multumesc din suflet !
0
13-03-2022, ora 14:54
AMVB
Nu este medic/terapeut
AMVB
Buna tuturor! Eu am fost diagnosticata a doua oara cu Lyme (cronic) prin 2011 (western blott si microscopie in camp intunecat). Cu vreo 6 ani inainte iesisem prima oara pozitiva si primisesm tratament cu doxiciclina, 10 zile, si Rovamicina, 21 de zile, total insuficient, cum am aflat la a doua diagnosticare. In 2011 am facut ceea ce a fost considerat tratament suficient in acel moment (o luna de pregatire cu vitamina C de 1000, shiitake, maitake, curcumina, wobenzime) plus 5 luni de tinizol, azitromicina, doxiciclina, ciprofloxacin, levofloxacina, minociclina. Ulterior m-am simtit bine, simptomele neurologice, de neuroborrelioza si artrita lyme au disparut. Pana acum doua luni (ianuarie 2022) nu am mai avut simptome clare de Lyme. Insa in ianuarie au reaparut treptat, acum o luna au explodat din nou, mult mai intense decat cu 10 ani in urma (amorteli ale fetei, capului, membrelor care nu trec de o luna, migrene f puternice care nu cedeaza la nimic, dureri de coloana, toracice, intepaturi ca de ace in maini si picioare, talpi amortite, senzatia de caldura intensa urmata de senzatia de inghetare a fetei, mainilor, picioarelor, spatelui, ameteli puernice si senzatia de pierdere de echilibru, inclusiv in pozite orizontala, transpiratii nocturne intense, intepaturi in ochiul stang, senzatia de blocare a spatelui si sufocare, dureri crunte in mani, picioare, torace, momente cand nu mi gasesc cuvintele, ma balbai, nu recunosc locul in care ma aflu si imi dau seama intr-un tarziu ca sunt in zona in care locuiesc, atacuri de panica). Suspectez o reactivare in urma vaccinarii anti-Covid, pe fondul scaderii imunitatii. Am avut reactii adverse foarte intense si stranii dupa fiecare vaccin, in special dupa booster ul facut in octombrie 2021, in special dureri articulare si de oase. S-a mai confruntat cineva cu o recidiva de genul asta dupa ce a facut tratament complet ptr. Lyme cu ani in urma? Acum am aflat de pe internet un lucru pe care acum 10 ani nu-mi amintesc sa -l fi citit pe nicaieri, nici macar in articolele scrise de americani despre Lyme, si anume ca de boala nu se scapa niciodata nici macar cu tratament cu antibiotice. Boala doar ar intra in remisie o vreme. Ar exista, deci, posibilitatea sa se reactiveze oricand.
Adaugă un comentariu / răspuns
157 comentarii 1 2 ..... 5 6

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum scot căpușa - prin tragere sau rotire?
  • Repelente împotriva căpușelor
  • Profilaxia bolii Lyme după mușcătura de căpușă
  • Metode de evitat pentru îndepărtarea căpușei
  • Prevenirea mușcăturii de căpușă
  • Gelul cu acțiune antibiotică ce poate preveni boala Lyme
  • Atenție la căpușe!
  • Boala Lyme, diagnosticată în doar câteva minute
  •