Boala vs Dumnezeu.
Povestea mea e lunga.
In necaz, cand doream doar sa traiesc mi s-a oprit mintea la, , Cred Intrunul Dumnezeu Tatal Atotiitorul Facatorul Cerului si al Pamantului a tuturor celor vazute si nevazute ". Nu mai stiam nimic nimic nimic. La propriu.
Stres, frici etc etc. Doctorii au zis ca am schizoferenie nediferentiata chiar daca toate analizele au iestit bune.
M-am rugat la
In necaz, cand doream doar sa traiesc mi s-a oprit mintea la, , Cred Intrunul Dumnezeu Tatal Atotiitorul Facatorul Cerului si al Pamantului a tuturor celor vazute si nevazute ". Nu mai stiam nimic nimic nimic. La propriu.
Stres, frici etc etc. Doctorii au zis ca am schizoferenie nediferentiata chiar daca toate analizele au iestit bune.
M-am rugat la
9 comentarii
Nu ma lasa sa scriu tot chatul. Am sa scriu in comentarii. Mai asteptati.
Pe scurt ca vad ca nu ma lasa romedic sa folosesc tenta religioasa, care a fost scaparea mea din stres, frici si anxietate. Mai intai hai noroc doctorilor. Am cautat si eu sportul, apa rece, dopamina etc etc. dar am fost fu$#t de acestea. Am dat de Maica Domnului si m-a ajuta mereu. O vad la PROPRIU prin ochii mei si imi zambeste in icoana. Ma masturbez in fiecare zi chiar daca nu simnt nimic am erectie(ce boala e asta? Hai noroc zic eu ) Imi da vointa si fericire, dar si pace. Cand vin ganduri de sinucidere sau tristeti o putere le da deoparte.
Eu in directia aceasta evoluez. Am sa scap de, , boala" dar cred ca mai vrea sa isi arate Dumnezeu puterea.
19:05 28 octombrie 2025 complet lucid, adica cu discernamant. Hai noroc.
Eu in directia aceasta evoluez. Am sa scap de, , boala" dar cred ca mai vrea sa isi arate Dumnezeu puterea.
19:05 28 octombrie 2025 complet lucid, adica cu discernamant. Hai noroc.
Dreptate. Dreptate. Dreptate.
AMIN AMIN AMIN.
Complet lucid. De exemplu sp500, indicele American e pe crestere din cauza ca se reduc dobanzile.
AMIN AMIN AMIN.
Complet lucid. De exemplu sp500, indicele American e pe crestere din cauza ca se reduc dobanzile.
Cum mai vreti sa va dovedesc ca sunt lucid?! Cum am zis hai noroc la dopamina, apa rece, sport etc.
18:24 30 octombrie 2025 lucid. Raman la hai noroc. Cu ii place suferinta asta e. Nu va spun sa renuntati la tratament ci faptul ca Fecioara ajuta, va schimba viata.
Este posibil sa fii in episod psihotic. Iti iei tratamentul psihihiatric? Ce medicamente iei?
Hai noroc oameni buni :)))))
Sa va spun tabla imultirii?
Nu se reduc dobanzile acum in SUA?
Sa va spun tabla imultirii?
Nu se reduc dobanzile acum in SUA?
Cum poti intreba un bolnav in episod psihotic ce medicamente ia?:)) Daca e in episod mai are rost sa il intrebi ceva? Deci stii ca nu sunt in episod. Spor la cautat neuroni.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12cum poti ajuta un schizofen?
- 7viata mi se pare chinuitoare!
- 26Schizofrenia paranoica
- 13ce boala are aceste caracteristici? Schizofrenia?
- 8mi s-a pus dg de schizofrenie afectiva
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 21Anxietate si schizofrenie
- 4Solilocvie, schizofrenie, nebunie ?
- 26a doua opinie boala psihica
- 7Schizofrenie nediferentiata
- 1Schizofrenia incurrabila
- 5Scala Gafs.Grad accentuat.
- 1Tratament in Bucuresti pentru schizofrenie / tulburare schizoafectiva
- 3Xanaxul si fobia sociala.
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 1Site util specializat in schizofrenie
- 8L glutamina
- 2Mai are rost viata asta daca sunt bolnav incurabil?
- 1Sunt singurul care are impresia că a omorât oameni cu puterea gândului?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: