boli de piele?

51 comentarii 1 2
0
17-08-2009, ora 17:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
La negi functioneaza aproape numai remediile babesti din "evul mediu"... caci negii cauterizati cresc din nou dupa cauterizare in cele mai multe cazuri. Mie mi s-a intamplat de 2 ori deja !
Vreti sa contraziceti aceast "imbecilitate" pe care 80% din cei care si-au tratat negii la doctor o cunosc prea bine ?
0
17-08-2009, ora 23:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Din punctul meu de vedere, homeopatia este egala cu aproape 0 in cazul tratarii afectiunilor virotice. Poate sa sustina sitemul imunitar, sa-l moduleze, sa-l boosteze, dar de tratat 100% tot medicina este in stare sa o faca cu preparate pe care dnul dermatolog -care a avut dreptate in tot ceea ce a expus impotriva ta- le stie foarte bine.

Esti exagerat de transant si intolerant. Pt tine toti medicii/terapeutii sau orice persoana care a studiat si isi doreste sa ajute o alta persoana cu un medicament alopat sau orice altceva care nu este homeopat, sunt/este PROST/PROASTA...daca ai avut o experienta naplacuta cu un medic care nu a fost tocmai competent asta nu-ti da dreptul sa-i consideri pe toti niste cretini si niste persoane care-si doresc voluntar sau involuntar sa-si intoxice pacientii...


Domnule doctor dermatolog, va rog din suflet, chiar daca nu sunteti medic internist, cu siguranta veti stii sa-mi rsp la urmatoarea intrebare (daca doriti, evident): ACIDUL FOLIC nu este folosit prescris de catre medici femeilor insarcinate pt prevenirea malformatiilor si in general pt buna dezvoltare a fetusului???? Este benefic sau nociv??? Ma contrazic cu Scarface care tot spune ca este prescris pentru a-i afecta pe fetusi si pe mame!!! Asa vreau sa-i demonstrez ca nu este adevarat, ca poate se trezeste din "lumea unitara a homeopatiei".Va multumesc anticipat!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
18-08-2009, ora 09:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nick, hai ca esti nostim. Sa intrebi un medic daca medicamentele date sunt bune sau nu !
Pai crezi ca le-ar da daca ar STI ca sunt rele ?
0
18-08-2009, ora 12:47
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Poftim? Da, sunt foarte nostim, acesta a fost si scopul! Sa stii ca medicii sunt foarte constineti de faptul ca exista si medicamente care au mai multe efecte secundare negative decat efecte principale pozitive, tocmai de aceea le prezinta pacientilor raportul dintre A si B, si cei care doresc il iau...este cazul Roaccutanului.

Si da, i-am adresat domnului doctor o intrebare pt ca este un medic competent care iti poate da oricand un sfat pertinent/avizat! Daca tu esti de alta parere, foarte bine, esti liber sa crezi ce si cum doresti!


Numai Bine si inca astept rsp dnului medic (daca puteti si doriti)!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
18-08-2009, ora 16:34
oneone082
Nu este medic/terapeut
oneone082
are dreptate d-nul doctor.mi se pare aberant ca astfel de persoane cum ar fi acest " scarface" sa-si dea cu parerea.mai bine ar face altceva ce ar sti mai bine." sa taca" si sa asculte.nicidecum sa vorbeasca fara noima.rusine!!
0
18-08-2009, ora 21:33
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Acidul folic, alaturi de vitamina B12 sunt INDISPENSABILE unei dezvoltari sanatoase a fatului !
Nu trebuie sa il mai contraziceti pe scarface !
Are dreptul la opinie! Atata, macar, am castigat in 1989 !
Trebuie, insa, privit cu indulgenta ! Atata stie ! Nu poti condamna un om pentru ca are un bagaj de cunostinte limitat ! El chiar este convins de ceea ce spune !
Eu cred ca incepand de maine nu mai tratez negii cu electrocauterul ci am sa-mi iau cainele la cabinet sa-l pun sa linga negii pacientilor !
In rest, sa auzim de bine !
0
18-08-2009, ora 22:50
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Multumesc nespus pentru confirmare, multa sanatate!
Bineinteles ca are dreptul la "vocalizare", nu i-am ingradit-o nicio secunda. Din punctul meu de vedere poate sa dea copy/paste - "Consultati un medic homeopat" - pe tot forumul, este alegerea lui.

Numai Bine;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
21-08-2009, ora 17:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
;-) :-) :-) :-) :-) :-) Ma faceti sa zambesc :-)
Spuneti : "Acidul folic, alaturi de vitamina B12 sunt INDISPENSABILE unei dezvoltari sanatoase a fatului !"

Da sunt indispensabile poate, dar in nici un caz sub forma de sumplimente sintetice asa cum era vorba in postul meu...caci sunt destule in alimentatie.

Iar daca ca refereati la suplemente sintetice din aceste substante, la care ma refeream si eu cateva intrebari mai jos, daca nu vorbiti de ceva care nu are deaface cu ceea ce am spus eu.

Cum se face atunci ca mama dvoastra nu avut nevoie de suplemente cu acid folic ? (caci nu existau pe atunci ).

Cum se face ca peste 95% din gravidele lumii care nu primesc astfel de pastile la ORA ACTUALA nasc totusi copii sanatosi si fara astfel de pastile ? Cum este posibil daca sunt atat de INDISPENSABILE ????
Subliniez cuvantul INDISPENSABILE !

Cunosc personal peste 50 de gravide care nu au luat nici un acid folic si vitamina B si au nascut copii sanatosi.

Iar la tara sunt inca o GRAMADA de gravide care NU au bani de astfel de pastile si tot nasc copii inca sanatosi fara PASTILE INDISPENSABILE.

Astfel de pastile nu au cum sa fie INDISPENSABILE, ca de acest lucru ERA VORBA in cele spuse de mine... caci ce este in alimentatie este mai mult decat suficient...si in plus natural.. si nici nu castiga nimeni nici un ban in plus cu astfel pastile... aduse la constiinta populatiei numai datorita reclamei si doctorilor.

Pana cum 10-12 ani ani nici un doctor nu stia de Indispensibilatea acestui acid !
Nici dvoastra si nici colegii dvoastra ! Si omenirea a reusit sa se dezvolte mii de ani fara aceste cunostinte indispensabile.

Prezenta si poza dvoastra in forum, cat si a mea si a tuturor celor carora mamele nu au luat suplimente de acid folic sau vitamina B12 arata clar ca pastilele acestea sunt mai mult decat dispensabile.

Sunt chiar complet inutile daca nu ar fi din pacate in acelasi timp si daunatoare.. caci NU sunt IDENTICE cu substantele din corp ci numai similare !
Este absolut imposibil ca cineva sa produca o molecula de vitamina B12 identica cu cea din corp !

In plus cu ceva cunostinte elementare de chimie si biochiomie orice om inteligent poate sa isi dea seama usor sa nu exista aproape un SINGUR ACID sintetic care ingurgitat sa faca bine omului...

Pe langa aceasta administrearea de acidul folic si Vitamina B12 simultan este un lucru absurd caci scrie doar peste tot legatura dintre aceste 2 substante. Adica daca exista destul acid folic nu este nevoie de vitamina B12.

(MAi jos din Wikipedia, identica cu restul publicatiilor despre acest acid si nu "falsificata ca sa corespunda parerilor mele... :-) )

"Most "B12 deficient symptoms" are actually folate deficient symptoms, "
"cele mai multe din deficientele de vitamina B12 sunt de fapt deficiente de acid folic"
si

"When sufficient folic acid is available, ALL KNOWN B12 related deficiency syndromes NORMALIZE, save those narrowly connected with the B12 dependent enzymes Methylmalonyl Coenzyme A mutase (MUT), and 5-methyltetrahydrofolate-homocysteine methyltransferase (MTR), also known as methionine synthase; and the buildup of their respective substrates (methylmalonic acid, MMA) and homocysteine."

"Atunci cand este disponibil destul acid foloc toate deficientele care depind de lipsa vitaminei B12 sunt normalizate"
-

Cum de este nevoie atunci si de Vitamina B12 cand dupa aceeasi cercetatori acidul folic AJUNGE pentru a compensa "all known " "TOATE deficientele cunoscute ale vitaminei B12" ????????

Pe romaneste: iti dau pere mici dar iti dai si pere mari ca ai nevoie de amandoua !!!!
Si daca iti lipseste una din ele este rau, desi una o compenseaza pe alta, si tot aia este, dar totusi nu-i tot aia, dar mai bine sa le iei pe amandoua ca pere NUMAI de la noi poti sa cumperi...

Cine crede sa fie binecuvantat, eu prefer cunoasterea.
0
26-08-2009, ora 16:40
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Mai ai mult pana la cunostere scarface!
Deocamdata nu ai notiuni elementare de biochimie, de anatomie, de bacteriologie, micologie, virusologie, farmacologie, biofizica, fiziologie.
Eu am spus ca Acidul folic si Vitamina B12 sunt indispensabile ca substante ! Tu ai un fix cu pastilele !!
Ai scris atatea prostii pe acest forum incat ma gandesc cu groaza ca exista unii dintre cei care iti citesc postarile chiar iti urmeaza sfaturile !!!
0
26-08-2009, ora 18:32
oneone082
Nu este medic/terapeut
oneone082
buna ziua...vreau sa ii multumesc d-lui doctor..de 5 zile am folosit fucicort si chiar aproape ca nu se mai cunosc petele pe care le aveam.acum o mai folosesc inca 2 zile asa cum mi-ati spus.va multumesc mult.
0
22-01-2010, ora 17:46
oneone082
Nu este medic/terapeut
oneone082
d-nule doctor as vrea sa va intreb unde v-as putea gasi in iasi pt un consult.as vrea sa va zic ca folosind fucicort petele mi-au disparut..doar ca la un anumit interval de timp au inceput sa imi reapara pe celelalt picior.am dat repede cu fucicort si au trecut...totusi nu as vrea sa las aceasta problema sa treaca fara sa consult un medic.astept raspuns...multumesc mult
0
23-01-2010, ora 20:38
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca faceti click pe midorin42 veti gasi datele de contact.
0
02-02-2010, ora 16:22
elena baisan
Nu este medic/terapeut
elena baisan
Buna ziua, vreu sa va intreb si eu ceva in legatura cu fetita mea de doi ani.Pana acum a avut o piele f fina, iar de ceva timp am observat ca pielea ei e aspra ca atunci cand iti este frig.Pielea aspra e pe maini si picioare.Zilele trecute au inceput sa ii apara pe nasuc si frunte niste cosulete ca atunci cand sunt bebelusi, dar nun rosii, ci pur si simplu se pot vedea daca te uiti atent.Acestea de pe nas si frunte o mananca si se scarpina.e posibil sa fie o alergie la ceva sau ce puteti sa imi spuneti?
Pofta de mancare are, dar sub ochisori parca are cearcane, inainte nu le avea asa, si imi spune ca o mananca ochisorii.Sper ca nu v-am zapacit cu informatiile si sa puteti sa imi dati un sfat.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
0
06-02-2010, ora 20:35
sorinamaria
Nu este medic/terapeut
sorinamaria
buna seara prietenul meu are o problema cu scalpul pornind din cerestetul capului spre frunte inclusiv perciunii are un fel de matreata presupun numai ca este mult mai mare si acopera scalpul se observa destul de bine. as vrea sa ma ajutati cu o parere eventul o sugestie cu un tratament sau ceva ajutator va rog
0
07-02-2010, ora 09:49
pepchino
Nu este medic/terapeut
pepchino
buna ziua!am si eu o mca problema.in urma cu cateva zile am observat cum pielea din anumite zone ale fetei precum(in jurul okilor, lobul urechii, si in special in zona gatului)-mi se inaspreste.uneori ma mananca si imi ramane rana.Cele mai evidente sunt cele de p gat.poate fi din cauza fondului de ten sau din cauza gelului de curatare???va rog raspundetimi cat mai repede...multumesc
0
07-02-2010, ora 16:12
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru elena baisan:
Posibil ca fetita dvs sa sufere de o dermatita atopica.
Luati legatura cu un dermatolog pentru a va sfatui cum sa-i intretineti pielea.
0
07-02-2010, ora 16:13
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru sorinamaria;
Este posibil ca prietenul dvs sa sufere de dermatita seboreica.
0
07-02-2010, ora 16:15
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru pepchino:
Poate fi vorba despre o dermatita de contact la produsele cosmetice, dar poate fi si o eczema uscata datorata conditiilor meteorologice.
0
08-02-2010, ora 17:55
sorinamaria
Nu este medic/terapeut
sorinamaria
si imi puteti recomanda un tratament pentru aceea dermatita? va rog din suflet
0
12-02-2010, ora 19:45
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Poate incerca unul din urmatoarele sampoane: Selegel, Stieprox sau Mediket ictamo.
0
16-08-2013, ora 14:22
sergiu2013
Nu este medic/terapeut
sergiu2013
buna ziua ! as dori si eu un sfat mi-au aparut pete albe prima oara pe piept dupa care pe ceafa si spate si se tot inmultesc... tin sa mentionez ca sunt in italia si nu sunt asigurat pentru a merge la un dermatolog si lucrez in agricultura ar putea fi si asta cauza ? cum stau la soare imi si apar altele. cineva mi-a adus flocinolon as dori sa imi spuneti daca este bun sau ce as putea sa imi cumpar de la farmacie. nu ma mananca si nici nu au crusta... doar ca sunt inestetice va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
51 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •