Brevoxyl si solar?! | Forumul Medical ROmedic

Brevoxyl si solar?!

25-02-2010
Scrises
Nu este medic/terapeut
Scrises
Folosesc Brevoxyl-ul si sunt foarte multumita, pentru ca nu am avut nici pete rosii, nici disconfort cand il aplic pe fata dar sunt curioasa ce se intampla daca incep sa ma duc la solar, desi in prospect scrie ca ar trebui sa reduc expunerea la ultraviolete cat de mult pot. As vrea sa stiu daca e importat sa respect chestia asta, sau ce ar putea sa se intample daca voi face asta.
Va multumesc !
5 comentarii
0
25-02-2010, ora 23:56
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Scrises,

Expunându-vă la acţiunea intensă şi mult prea directă a ultravioletelor, vă veţi predispune pielea la apariţia unor edeme (umflături), eriteme (pete roşii pe piele), la usturime, erupţii acneiforme, arsuri şi alte simptome/semne neplăcute şi destul de grave.
Respectaţi indicaţiile scrise pe prospectul produsului, altfel riscaţi să ajungeţi chiar la urgenţă.
Pe prospect se menţionează evitarea expunerii la ultravioletele emise de acţiunea solară normală, cea de afară (cea existentă datorită Soarelui). Solarul este TOTAL CONTRAINDICAT.
Consultaţi dermatologul.

Toate cele bune!



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
06-10-2010, ora 16:41
anetta
Nu este medic/terapeut
anetta
Buna!!

Am primit un tratament de la dr. dermatolog care contine si brevoxyl crema, dar am o problema, nu il gasesc in nici o farmacie, imi spune-ti va rog daca stiti de unde as putea face rost de el?
Multumesc!
0
06-10-2010, ora 17:12
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Stimată d-ră/d-nă Anetta,

Momentan produsul nu se află în stocul majorităţii farmaciilor din România. Nu cunosc motivul, cu toate că-l intuiesc, dar vă rog să vă recontactaţi medicul dermatolog, pentru a-l informa cu privire la acest inconvenient.
Medicul, cel mai probabil, vă va prescrie un alt produs cu acţiune terapeutică similară, sau vă va ajuta să vă procuraţi produsul antiacneic recomandat iniţial.



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
09-10-2010, ora 23:41
anetta
Nu este medic/terapeut
anetta
L-am informat pe medicul meu cu privire la acesta problema si mi-a dat cateva mostre de la alta crema sa le folosesc pana apare in farmacii brevoxyl deoarece a spus ca easte cel mai bun. Momentan astept si colind toate farmaciile din oras poate am norocul sa gasesc ramas pe stoc.
Va multumesc frumos !
Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe Dvs!!
0
11-10-2010, ora 22:21
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Stimată d-ră/d-nă Anetta,

Mă bucur că aţi făcut pasul de a-l informa pe medicul dvs. cu privire la situaţia curentă, din farmacii, a Brevoxilului. Urmaţi-i sfaturile/recomandările!
Toate cele bune,
Nick

P.S. - Informaţi-l pe medicul dvs. că există un sistem profesional de îngrijire a pielii acneice, care se numeşte Clearogen (Sistemul conţine şi singura substanţă activă din Brevoxil, şi anume peroxid de benzoil). Din păcate este cu mult mai scump decât Brevoxilul, dar are şi efecte cu mult mai pozitive decât el, care se menţin pe termen lung de la stoparea administrării.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nicio legătură cauzală definitivă între bronzarea la solar È™i melanomul malign?
  •