BRONCHO-VAXOM????

03-01-2012
delfinica
Nu este medic/terapeut
delfinica
Buna seara!! Dr meu de fam. mi a recomandat in locul Polidinului (care imi rezolva multe pr dar nu mai este pe piata de un an de zile) Broncho-vaxom deoarece racesc foarte repede si nu mai pot lua antibiotice din cauza stomacului.Cum spune am mi a recomadat BRONCHO-VAXOM timp de 3 luni de zile -adica sa iau 1/zi timp de 3 luni iar din toamna sa continui sa iau 1/zi timp de 10 zile, 3 luni si incepand cu anul viitor sa fac doua cure pe an de 3 luni cu cate 1/zi timp de 10 zile.Intrebarea mea este daca nu cumva este cam mult sa iau BRONCHO -VAXOM -1/zi timp de 3 luni?? Mentionez ca sunt vaccinata cu Vaxigrip si Pneumo23 si sunt adult 30 de ani.Va multumesc anticipat!!
11 comentarii
0
04-01-2012, ora 00:07
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Acest mod de administrare il indica f. multi medici.Bronhovaxonul este bine tolerat si intareste imunitatea organismului fata de bolile respiratorii, asa ca eu zic sa-l luati conform indicatiei medicului dvs.
0
04-01-2012, ora 01:22
delfinica
Nu este medic/terapeut
delfinica
Tot nu sunt lamurita.. Este mult sau este bine cum mi a recomandat dr meu de fam. sa iau BRONCHO-VAXOM -1/zi timp de 3 luni consecutive rezultat 90 de tablete ????? Va multumesc anticipat!!
0
04-01-2012, ora 03:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă delfinica, respectaţi indicaţia medicului dv. de familie, adică luaţi Broncho-Vaxon timp de 3 luni de zile, în regim zilnic, zi după zi, consecutiv ş.a.m.d. Este excelent de bună recomandarea medicului dv. de familie!
Imunobioterapia polivalentă a sistemului respirator, realizată prin intermediul Broncho-Vaxomului, este foarte benefică pentru persoanele care răcesc repede sau foarte repede, în special în sezonul rece, adică toamna şi iarna (septembrie-martie).
Atenţie, însă. Broncho-Vaxomul, prin faptul că stimulează activitatea macrofagelor, creşterea numărului limfocitelor T circulante şi al imunoglobulinelor secretate de mucoasele căilor respiratorii, la începutul administrării, în primele 2-4 zile, la unele persoane (aprox. 10 din 1000) poate produce stări tranzitorii asemănătoare unei pseudo-răceli (dureri de cap, stare subfebrilă, mici dureri musculare etc.). Stările sunt normale, dispar la fel de rapid cum apar (prezenţa lor atestă faptul că sistemul imunitar şi-a intensificat activitatea sub ghidajul imunostimulanto-imunomodulator al Broncho-Vaxomului, fapt pentru care este contraindicată întreruperea administrării vaccinului oral; stările sunt expresia clinică pozitivă care evidenţiază faptul că vaccinul îşi face treaba!). Deci, dacă le veţi experimenta la iniţierea imunobioterapiei, să nu vă alarmaţi.
Ţineţi legătura cu medicul dv. de familie. Aduceţi-i la cunoştinţă orice schimbare a stării dv. de sănătate - pozitivă sau negativă, care durează mai mult de 5-7 zile.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
La mulţi ani.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Mr. Nick
0
05-01-2012, ora 00:04
delfinica
Nu este medic/terapeut
delfinica
Va multumesc din suflet!! Acum am inteles si sunt mai linistita(intradevar racesc ff, foarte repede fapt pt care sunt mai mereu racita)am inteles in urma raspunsului dvs dece m ia dat sa iau mai indelungat Broncho-vaxom..Va multumesc! Dar daca ati putea sa ma ajutati sa mi spuneti ce as putea sa iau si ceva produse naturiste pt intarirea sistemului imunitar?? Va multumesc anticipat!!
0
05-01-2012, ora 14:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
@delfinica,

Nu aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi.
În altă ordine de idei, pot să vă recomand un supliment alimentar deosebit de bun, care se eliberează fără prescripţie medicală şi care poate fi administrat fără aviz medical.
Luaţi IMMU-9, o capsulă / zi, administrată cu 30 de minute înainte de masă, pe stomacul gol, timp de minim 3 luni de zile.
IMMU-9 este un preparat imunostimulator şi imunomodulator naturist, care conţine: pulbere din usturoi, extract din echinacea purpurea, extract din ghiara mâţei (cat's claw), extract din ceai verde, extract din sâmburi de strugure (85-95% proantocianidină), extract din ciuperca reishi (ganoderma lucidum), pulbere din orz verde, pulbere din ceapă şi pulbere din oregano.
ATENÈšIE! IMMU-9 se poate lua împreună cu Broncho-Vaxom, în cură, dar nu simultan, nu în acelaşi timp, ci la o diferenţă de minim 1-2 ore (cu alte cuvinte, puteţi lua Broncho-Vaxom dimineaţa, cu 30 de minute înainte de micul dejun, pe stomacul gol, iar IMMU-9 îl puteţi lua cu 30 de minute înainte de masa de prânz, tot pe stomacul gol, eventual seara, cu 30 de minute înainte de cină).

Numai bine,
Mr. Nick
0
24-03-2012, ora 00:58
delfinica
Nu este medic/terapeut
delfinica
Buna seara! Am inceput sa iau Broncho -Vaxom si IMMU-9 recomandat de dvs si ma declar multumita.As dori sa incep sa iau COLOSTRUM sI ULEI DIN FICAT DE RECHIN tot de la Organika iar intrebarile mele sunt urmatoarele:daca le pot lua pe toate simultant si cate luni /an sa iau IMMU-9, COLOSTRUM SI ULEI DIN FICAT DE RECHIN ?? Va multumesc anticipat!!
0
25-03-2012, ora 22:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă delfinica, mă bucur că vă declaraţi mulţumită ;)
Puteţi lua produsele menţionate de dv., astfel:
1. IMMU-9, o capsulă pe zi, dimineaţa, administrată cu 30 de minute înainte de micul dejun, strict pe stomacul gol;
2. COLOSTRUM, 2 capsule pe zi, una la prânz şi una seara, administrate cu 30 de minute înainte de masa de prânz şi cină, strict pe stomacul gol;
3. ULEI DIN FICAT DE RECHIN (Squalene), 2 capsule pe zi, administrate după micul dejun şi cină.
Cele 3 produse naturiste se administrează simultan, aşa cum v-am indicat, în cure de 3 luni de zile, cu pauză de o lună de zile între ele (de pildă: dacă faceţi prima cură începând cu luna aprilie, luaţi cele 3 produse 3 luni de zile, consecutiv, în regim zilnic (aprilie, mai, iunie), după care faceţi pauză o lună de zile (în iulie); reluaţi administrarea pentru încă 3 luni de zile (august, septembrie, octombrie), după care faceţi pauză o lună de zile (în noiembrie); reluaţi administrarea pentru încă 3 luni de zile (decembrie, ianuarie, februarie) ş.a.m.d.).
Consultaţi un medic fitoterapeut!
Numai bine,
Mr. Nick

P.S. - Capsulele se administrează cu apă în cantitate optimă (50-100 ml);
P. P. S. - Suplimentele de la Organika sunt extraordinar de bune, dar sunt şi relativ scumpe!
0
05-07-2013, ora 14:36
AnamariaBu
Nu este medic/terapeut
AnamariaBu
Broncho-Vaxom se poate administra chiar dacă copilul are tuse productivă?

Vă mulţumesc,
A
0
29-10-2013, ora 13:10
mihaelaandreea
Nu este medic/terapeut
mihaelaandreea
Buna ziua ! Sunt la a doua luna de cura de bronho vaxom.. Iar in a 3 zi dupa ce am luat pastila pe la pranz din cauza unei indigestii am vomat mai toata ziua, iar urmatoarea zi knd trebuia sa iau pastila nr 4 nu am mai luat -0 ptr ca ma durea stomacul si am luat-o azi pe a 4 pastila in continuare ! Are ceva daca am sarit o
Zi din tratament ? Ce credeti ? Isi mai face in continuare efectul ? Sau daca m-am oprit tb sa ma opresc de tot cu tratamentul ???? Astept un raspuns !! Va multumesc !!
0
09-01-2014, ora 16:39
Veronica-Daniela
Nu este medic/terapeut
Veronica-Daniela
Am luat in acelasi timp Broncho Vaxom cu BARAKA si VITAMINA C+ZINC. Este grav?
Va multumesc!
0
26-09-2018, ora 00:01
lavynya
Nu este medic/terapeut
lavynya
Buna seara am luat si eu pt prima data pliculete de broho vaxon pt baietelul meu care are 7 ani raceste mai mereu din cauza nasului si a avut si mai multe episode de otita am inteles ca este bine sai dau 10 zile in lunile cu r este ok??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  •