Bubite de culoarea pielii
Buna ziua,
de 3 - 4 ani de fiecare data cand vine vara imi apar pe mana in special pe degete niste bubite. Bubitele apara rapid, multe si sunt de cculoarea pielii. Pot spune ca le pot compara cu denivelari/ridicaturi mici ale pielii. Nu sunt o persoana alergica, nu am alergie la nimic. M-am gandit ca poate fi o alergie la un aliment, dar regimul meu este aceelasi, neschimbat de ani de zile.
de 3 - 4 ani de fiecare data cand vine vara imi apar pe mana in special pe degete niste bubite. Bubitele apara rapid, multe si sunt de cculoarea pielii. Pot spune ca le pot compara cu denivelari/ridicaturi mici ale pielii. Nu sunt o persoana alergica, nu am alergie la nimic. M-am gandit ca poate fi o alergie la un aliment, dar regimul meu este aceelasi, neschimbat de ani de zile.
1 comentarii
Buna ziua,
Probabil este un dishidrozis care apare in sezonul cald, cand se transpira mai mult. Ar fi bine sa va vada si un dermatolog ptr a exclude o ciuperca.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Probabil este un dishidrozis care apare in sezonul cald, cand se transpira mai mult. Ar fi bine sa va vada si un dermatolog ptr a exclude o ciuperca.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mancarimi ale pielii
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 2epilatul si bubitele rosii
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 3copilasului i-au aparut blande ca niste urzicaturi
- 6Bubite pe corp
- 3piele cu bubite
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 1bubite pe picioare
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 1Pete si bube piele
- 2Sute de mici bubite pe piele
- 2bubite cu coaja pe corp
- 2Pete rosii pe picioare
- 1Bube piele
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: