Bubite de culoarea pielii
Buna ziua,
de 3 - 4 ani de fiecare data cand vine vara imi apar pe mana in special pe degete niste bubite. Bubitele apara rapid, multe si sunt de cculoarea pielii. Pot spune ca le pot compara cu denivelari/ridicaturi mici ale pielii. Nu sunt o persoana alergica, nu am alergie la nimic. M-am gandit ca poate fi o alergie la un aliment, dar regimul meu este aceelasi, neschimbat de ani de zile.
de 3 - 4 ani de fiecare data cand vine vara imi apar pe mana in special pe degete niste bubite. Bubitele apara rapid, multe si sunt de cculoarea pielii. Pot spune ca le pot compara cu denivelari/ridicaturi mici ale pielii. Nu sunt o persoana alergica, nu am alergie la nimic. M-am gandit ca poate fi o alergie la un aliment, dar regimul meu este aceelasi, neschimbat de ani de zile.
1 comentarii
Buna ziua,
Probabil este un dishidrozis care apare in sezonul cald, cand se transpira mai mult. Ar fi bine sa va vada si un dermatolog ptr a exclude o ciuperca.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Probabil este un dishidrozis care apare in sezonul cald, cand se transpira mai mult. Ar fi bine sa va vada si un dermatolog ptr a exclude o ciuperca.
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 4bubita care se extinde
- 3bube cu puroi
- 1bubite rosii pe piele
- 1bubite pe buze
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 1bubite pe picioare
- 2bubite albe pe buza
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 4de aproape un an imi apar bubite in diferite zone
- 3Bubite gen cosulete pe picioare
- 3bubite
- 7Bubite albe buza superioara
- 1Buba pe spate si pe fund
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 1Prurigo...
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: