bubite in timpul menstruatiei
bună ziua am o problema care consta in niste bubite albicioase senzatie de usturime dar imi apar doar pe perioada menstruatiei.de 3 luni la menstruatie imi tot apar aceste bubite in zona intima mai exact pe labile.
am cuparat o crema de la farmacie Aciclovir care mi am administrat o conform farmacistei si mi a trecut odata cu menstruatia.dar problema este dc imi apar de fiecare data cand am menstruatie si imi dispar.despre ce ar putea fi vorba?.va tog mult daca puteti sa mi dati un sfat.va mulțumesc.
am cuparat o crema de la farmacie Aciclovir care mi am administrat o conform farmacistei si mi a trecut odata cu menstruatia.dar problema este dc imi apar de fiecare data cand am menstruatie si imi dispar.despre ce ar putea fi vorba?.va tog mult daca puteti sa mi dati un sfat.va mulțumesc.
3 comentarii
Indicat este sa faceti setul complet de analize:
-exam. microscopic pe frotiu;
-Exam. culturi col;
-Neisser;
-Chlamydia;
-Mycoplasma+Ureaplasma.
Puteti sa faceti o parte din analize si acasa. Unele sunt din urina, altele sunt vaginala. Puteti sa mergeti la farmacie sau sa le comandati direct de pe site: ------*
(*modificat de admin)
-exam. microscopic pe frotiu;
-Exam. culturi col;
-Neisser;
-Chlamydia;
-Mycoplasma+Ureaplasma.
Puteti sa faceti o parte din analize si acasa. Unele sunt din urina, altele sunt vaginala. Puteti sa mergeti la farmacie sau sa le comandati direct de pe site: ------*
(*modificat de admin)
cum pot proceda? se face de acasă? va rog mult daca imi puteti da cateva detalii cum ar trebui sa fac? va multumesc Dna Doctor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 7bubite in zona genitala
- 3mancarimea in zona genitala + bubite
- 3Besici in zona pubiana
- 3Bubite in zona genitala
- 3basici in zona genitala la copil
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 1Roseata in zona inghinala
- 1Bubite unele rosii, altele albe in zona genitala
- 2O 'mergeluta' sub piele in zona labiilor mici
- 1Problema zona genitala femei
- 3Bubiţe cu aspect de crater pe labii, usturime şi mâncărimi.
- 3Bubita pe labie
- 2Bube in zona intima
- 0Descumare zona genitala, roseata si alte bubite
- 0Bubite in zona genitala
- 1Herpes genital sau altceva?
- 0Ajutor! Buba in zona genitala!
- 0Zona genitală - bubite la intrarea in vagin
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala