bubite/negi zona genitala
buna ziua,
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
in urma cu cateva luni mi au aparut cateva bubite in zona genitala, am fost la dermatologie si m a dat cu o sulotie aplicata cu o scobitoare :). cateva ore am simtit niste usturimi puternice, pe prescriptie mi a recomandat crema cicalfate avene. crema asta are rolul de a elimina acele bubite? multumesc
3 comentarii
Este vorba de virusul HPV care provoaca veruci. Crema le arde si cad dar pot reaparea. Este contagios.
Nu, Crema Cicalfate nu vindeca condiloamele. Ea va fost recoamndata pentru tratamentul iritatieii chimice indusa de primul tratament.
doctorita nu a mentionat nimic de hpv, chiar eu i am zis ca auzisem ca ar fi cauza acestor bubite dar nimic.
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
din ce am intrebat in alte locuri, sunt doua feluri de analize HPV, care sunt cele mai recomandate?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 3Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei
- 12Umflatura zona genitala
- 4e de bine sau de rau
- 4negi genitali de acum un an
- 3Negi genitali?!
- 5vegetatie penis
- 3Disperat de HPV - ajutor
- 1negii genitali cum se trateaza?
- 3cred ca am avut vegetatie! era posibil sa treaca?
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 8mi-au aparut in zona genitala niste negi care dispar in urma tratamentului si reapar
- 0Herpes genital? Infectie doar?
- 0Referitor la negii genitali
- 3Basicute in zona intima
- 1Bube roși și senzația de arsură la frecare
- 1Neg genital
- 0Bubițe în jurul penisului
- 0Bube și scurgere în zona intima
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: