Bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă

Bună seara. Am 16 ani şi de multă vreme îmi apar nişte bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă. Este o senzaţie de arsură, ustură foarte tare. Bubiţele sunt albe iar după o zi sau două de la apariţie devin mari şi dureroase. Uneori dispar câte 2-3 zile, după care apar iar. Când e iritat foarte tare, abia pot mânca/bea. Prima oară am crezut că e o alergie şi am exclus alimentele ce le consumam zilnic, dar nu a trecut. Am fost şi la medic, dar nu îşi dă seama ce am. De 4 zile a apărut şi senzaţia că am ceva în gât + parcă e mai umflată amigdala stângă. Nu mă doare, nu mă deranjează când mănânc, atâta că simt că e acolo şi e ciudat.. Tot de 4 zile am şi roşu în gât. La 7 ani îmi apăreau urme roşii ce usturau în jurul gurii. Am umblat pe la doctori, dar a trecut de la sine la pubertate. Ce aş putea avea ?
1 comentarii

problema este la nivelul tractului digestiv si alimentatia incorecta
citeste ce sa mai postat pe forum despre refluxul gastro-esofagian si cum afecteaza alimentatia incorecta faringele si limba
deasemenea este bine sa NU te examinezi singur niciodata.. cel putin pana nu termini o facultate de medicina
citeste ce sa mai postat pe forum despre refluxul gastro-esofagian si cum afecteaza alimentatia incorecta faringele si limba
deasemenea este bine sa NU te examinezi singur niciodata.. cel putin pana nu termini o facultate de medicina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 6tesutul sub lingual fetita de 4 luni
- 6Fiere lenesa...?
- 7Maxilar -blocat-
- 16un gel si o pasta de dinti speciale impotriva uscaciunii gurii?
- 6Nu pot deschide gura complet
- 0bubita pe limba
- 0bubite mici in gat si pe limba
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 1bubite rosii pe limba
- 3Cum pot stii daca imi miroase gura?
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.
- 2Bubiţe pe cerul guri
- 0Bubite albe pe limba
- 3Iritatie limba
- 0Punctulete roz-rosii pe limba
- 0Basici in gura cu lichid