Bubite rosii pe spate
Buna ziua, in urma cu ceva vreme mi-au aparut în partea de jos a spatelui niste bubite (daca le pot numi asa) foarte mici, rosii, uscate (nu au lichid) si care ma mananca în special cand transpir dar nu numai. Pielea din jurul eruptiei este mai inchisa la culoare decat restul pielii. A vrea sa aflu daca sunt simtomele vreunei boli sau sunt din cauza varstei (18 ani) sau a greutatii (obez, 110 kg) sau ca reactie adversa la o crema anti vergeturi pe care o folosesc.. Am ŞI un inceput de acnee pe umeri (am cosuri cu o culoare asemanatoare la inceput dar care dispar ulterior).
2 comentarii
Fiind atatea intrebari, cred ca numai un consult dermatologic ar putea da anumite raspunsuri!
Am fost la dermatolog si ma diacnosticat cu acnee. Mi-a prescris un unguent si niste antibiotice dar a zis ca este posibil ca acneea sa persiste pana dupa varsta de 25 de ani si ca majoritatea adolescentilor fac un tip sau altul de acnee.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 3Bubite albe pe piele
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 1bubite pe picioare
- 3Bubite rosi pe corp!
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 3Bubite gen cosulete pe picioare
- 3bubite rosii pe toata pielea
- 2bubite care se extind
- 0bube pe pile care sunt de culoare rosie si iese un lichid din ele si mancarimi
- 2Cam de doua saptamani mi-au aparut bubite precum urzicaturile
- 0Bube aparute dupa decoloratul parului
- 1Bubite inconjurare de piele rosie si mancarimi
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
- 2Crize de mancarimi si intepaturi la nivelul pielii
- 4bubite rosii
- 2Bubițe mici una lângă alta
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: